REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor

Oana Roman și Marius Elisei, împreună la ziua fiicei lor

Replica API 22 februarie 2021 | 00:00 1226

Sărbătoare mare sâmbătă, 20 februarie, în familia Oanei Roman, la doar câteva zile de la divorțul de Marius Elisei. Cei doi s-au afișat din nou împreună la ziua fetiței lor, Isabela, care a împlinit 7 ani. Oana i-a făcut fiicei sale o petrecere la care a chemat toate "mămicile de pitici cu lipici", din show-ul de la Antena Stars, dar și prieteni apropiați.

Petrecerea a avut loc tot la Magic Place, locul de joacă deținut de Brigitte Pastamă, bună prietenă cu Oana. Marius Elisei și Oana Roman au anunțat, de altfel, că vor fi împreună de acum încolo la toate evenimentele importante din viața fiicei lor, care nu știe încă de divorț. “Isa deocamdată știe că noi ne-am supărat, că ne-am certat. E mică, nu pot să o încarc cu lucruri care să o afecteze”, a spus Marius Elisei, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Elena Ionescu, Gabriela Cristea, Oana Roman și Deea Maxer

foto: Instagram

Oana și fiica ei, Isa, au purtat ținute identice, iar tot locul de joacă a fost împânzit de baloane frumos colorate. Sânziana Buruiană și Elena Ionescu au îngropat cu acest prilej securea războiului cu Oana Roman și Cristina Șișcanu, ele fiind prezente la ziua Isei, deși s-au certat năprasnic în cadrul show-ului difuzat la Antena Stars. ”Mămicile s-au împăcat de ziua Isabelei, pentru că cei mici se înțeleg foarte bine. Nu merită să ținem supărarea”, a declarat Sânziana Buruiană, scrie Click!

Isabela

foto: Instagram

De la petrecere au lipsit Mioara Roman, mama Oanei, care se resimte după operația suferită recent, dar și sora Oanei, Catinca Roman. Printre mămicile din show-biz prezente la petrecere s-au mai numărat Deea Maxer și Gabriela Cristea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saracul copil cu nume romanesc Isa .Cind o sa intelega faptul ca mama ei si-o punea cu streap-eri sa vezi circ .In rest la cit slabeste oana roman la fiecare articol ar fi fost pina acum 3 oana roman .Siktir cu stirile voastre
2
0
Ne ati intoxicat cu sunca asta presata . De pula mea vrea daca se combina cu tinerei fomisti. Zi mi unul caruia ii place sa futa un porc . Cu toti banii ei , nu poti frate... nu vede si ea ca baietasii astia o babardesc apoi fug . Mai bine flamand decat scarbos.
3
0
saraca basoldina jidanca !!!
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272