REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Oana Zăvoranu, executată silit! Suma pe care trebuie să o scoată din conturi

Oana Zăvoranu, executată silit! Suma pe care trebuie să o scoată din conturi

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1799

Oana Zăvoranu trece prin momente delicate. Fosta soție a lui Pepe trebuie să scoată o sumă impresionantă de bani din conturi, după ce a fost executată silit.

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a moștenit de la mama sa o avere frumușică pe care a cheltuit-o pe accesorii și obiecte de lux. O parte din bani i-a investit și într-o clinică medicală, însă mai mulți colaboratori au acuzat-o de faptul că nu și-a îndeplinit obligațiile financiare.

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de fostul manager al clinicii pe care o patronează. Instanța i-a dat câștig de cauză bărbatului și a decis ca Oana să îi plătească nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro. Oana nu a respectat decizia și nu achitat suma prevăzută, așadar a ajuns să fie executată silit, scrie click.ro.

Procesele și încurcăturile birocratice ale Oanei nu se opresc aici. Se pare că vedeta trebuie să achite 130.000 de euro datorie unui laborator de analize cu care clinica sa a colaborat în trecut.

Oana Zăvoranu, acuzată de șantaj

Chinul nu se oprește aici pentru Oana! Medicul Bogdan Ioan Furtună, proaspătul manager al Spitalului Colțea din Capitală o acuză pe Oana de șantaj și a depus o plângere penală pe numele vedetei.

Conform acestuia, ea a beneficiat din partea lui de un împrumut de 40.000 de euro pe care nu l-a returnat nici până în ziua de astăzi. Bărbatul susține că a fost șantajat de Oana Zăvoranu și amenințat că numele său va fi desființat în presă dacă nu va renunța la pretențiile financiare pe care le are.

„M-au șantajat pentru o sumă de bani. Amenințările au venit sub forma unui posibil scandal în presă, cu prejudicii de imagine. Mi-au zis că mă distrug în presă. Mi-au cerut 800.000 de euro. După aceea, au scăzut la 300.000 de euro”, a dezvăluit medicul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare maimuta,mare caracter,mare talent de mahalagioaica!da fa banii furati de mata inapoi!
0
0
toti baniimaimutei sint bani furati de tat.su si ma.sa.masa de fraiera ce era a stat pe purcoiul debani in loc sa.i sparga pe doctoriin austria,turcia,etc.mai traia citiva ani.asa ii sparge maimuta cu tinerei fraieri!oana,n
1
0
o nulitate care nu a generat nici o valoare, a cheltuit bani de-a gata si acum nu mai are nimic, a crezut ca banii de la ma-sa nu se termina niciodata si nu tocmai de aia nu s-a chibzuit
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108