REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Oficial! Uber s-a lansat la Constanța. Cine a fost primul utilizator

Oficial! Uber s-a lansat la Constanța. Cine a fost primul utilizator

Replica API 25 iunie 2020 | 14:34 5364

Constanța este cel de-al șaselea oraș din România în care Uber este disponibil, după lansarea serviciului în București în 2015, urmată de extinderea rapidă către Cluj, Timișoara, Brașov și Iași.

Uber vine la Constanța cu UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, oferind utilizatorilor curse convenabile, sigure și un timp de așteptare de doar câteva minute.

Primul utilizator care a încercat Uber în Constanța este Aylin Cadîr, cântăreață și actriță a Teatrului Național din București născută în acest oraș, cunoscută pentru rolurile sale din producții TV românești.

Cu mai multe detalii despre prețurile practicate de Uber la Constanța și cum poate fi accesat serviciul, vom reveni în cadrul unui alt articol.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si bani comisionu de la dofer se duce cstre uger in tara lor
0
3
Oooff oofff fraticule pana acuma am mancat cozunac deacu incolo o sa mancam paine cu cartofi prajiti ,macar sa fi venit dracu la toamna mai scoteam si noi ceva vara asta.Vai vai si am avut un vaporean sa imi dea 200 milioane pe licenta acum 2 luni si nu am vandut prostul de mine acu mai mi-o cumpara domnu Dracu
2
9
Spalati-va intai si pe.urma sa aveti pretentii...
10
7
Si ce a primit bonus de la dl disponibil, nr. lui de tel?
1
1
Oprita taximetria o saptamana,respectata legea taximetriei adica fara caini si pisici,fara produse inflamabile si persoane sub influenta bauturilor alcoolice,lasati toti sa mearga cu Uber. Toti vor respect dar ei stiu sa respecte? Urca in taxi si pun picioarele si pe plafon,copilul il ia cu incaltarile de pe jos si-l urca pe bamcheta,vin cu sacosile cu alimente si vor sa le puna pe bancheta,de prosti ce sunt stau la coada sa untre pe o usa cand masina are doua usi in spate,vorbesc pe un aer de superioritate ca si cum ar trebui sa le speli si refele pt 10 lei. Cam astia sunt clientii!
8
3
Avem mese, avem scaune, avem bautura direct pe strada. Acum in direct, la poarta 6, pe Brizei. Avem botez! Va asteptam pe toti in direct! Tigania Romania! Sictir!
10
0
Veniti si in Piata Grivitei sa va dam la m uie la toti taximetristii! O sa moara toata mafia tiganeasca si makidoneasca de taximetristi! Un mesaj de la constanteni: MULTA M UIEEE!
15
4
Pentru Apel - Muie tie si la tot PSD
12
4
Io cred ca tu vrei sa vina baietii cu colinduvmai devreme la tine...frumos cu sirene...elegant
9
1
Fratilor taximetristi sa no lasam asa sa ne strangem in seara asta la 10 la gara cu bate cu topoare cu pari cu ce avem fiecare sa facem comanda la Uber si cand vine sa ne facem dreptate!Daca ii lasam asa ne mananca uitativa cum au nenorocit taximetristii la Bucuresti!Santem singuri pe mana noastra nea lasat toata lumea si primaria si toti .Lica Neagu are 2 masini bagate la Uber!Daca nu ii oprim acum o sa vina si Bolt si or sa ne faca zdrente!La gara la ora 10!
1
30
pai ce plm , ma urc de la gara pana la cet si imi spune inainte sa ma urc ca ma costa 30 de lei fara ceas fara nimic, , bag pula in taxiurile voastre de fomisti ,
15
5
URAAAA! Sa vina mai repede! Un mod extraordinar de taximetrie civilizata, decenta, corecta!
18
4
Terminati cu soferi tigani la taxiuri , afara cu ei , tinuta obligatorie pentru toti taximetristi
22
1
Sa renuntam la taxiurile locale conduse de tot felul de excroci.
20
3
uber se extinde ca o molima. Banii se vor duce afara. Folositi taxi local nu multinationale ca banii sa ramana in oras
12
19
@ Piticu CET baga-i si niste pilitura de aluminiu in motor ,pe la capacul unde pui uleiul,macar sa il.faci in sange,in mortii lor de patroni de taxi!
6
4
Taximetria este o meserie ca oricare alta. Va rog nu mai jigniti aiurea. Nu meseria este de vina. Omul este mereu cel vinovat. Nu cred ca un zugrav care v-a facut peretii strambi a primit atatea injuraturi. Ceea ce se intampla cu taximetristii este oglinda neimplicarii Primariei si dispeceratelor de taxi. Sper ca Uber sa va multumeasca. Dar in timp veti realiza ca ati fost manipulati pentru a nu stiu cata oara. Va multumesc pentru intelegere.
15
5
Uff iar trebuie sa cumpar cutit de taiat roti
4
3
Eu voi folosi in continuare firmele constantene de taxi de care sunt foarte multumita.
8
30
Unde sunt MASINILE ELECTRICE de TAXI, FAGADAU MINCINOSULE??? Alea pe care le-ai promis taximeTRISTILOR la ultima greva? MINCINOSULE
18
3
Vai de putifleasca noastra dadeam si io plan 60 lei pe zi si faceam 200 la zi ramaneam si io cu un milion acuma ai duc masina la bos anapoi nu mai sa sa urice niminea an taxi mam uitat si io pa aplicatie eo cursa anda delfinariu 20 lei cu ubar pai cine sa mai sue an taxi ca astia da la ubar ati da restu si ard si masini mai frumose si mai noi ai duc masina lanapoi a bos an morti lui si ai prejesc si ambriaju merg 3 chilometri cu pedala da anbriaj apasata la jumate
19
0
la ce saracie e in orasul asta fac pariu ca nu rezista un an
13
15
aviz ciorilor taximetriste care vor sa fuga la uber .Vedeti ca pt licenta uber, va intreaba tabla inmultirii
31
4
ARATATI SI MASINA SA ARUNCAM CU OUA IN EA
9
24
De cat sa ei un Logan taxi mai bine loati un opel
13
5
Un alt merit al primariei constanta
8
13
O lovitura crunta data subspeciei galbene, purtatoare de maieu imputit si papuci.
47
2
in buc.,iasi,cluj etc functioneaza si la noi nu? offff am uitat ca suntem in c ta ,groapa de gunoi a tarii
27
3
Rog ciorile convertite in taximetristi sa stea pe curul lor! Au prins retea wifi pe langa ei si intra si comenteaza! Am folosit uber in toate celelalte orase si este incomparabil! In primul rand, vei sti initial cat te costa cursa; ala va fi tariful, accepti sau nu. Gibonul poate sa te duca de la gara in Mamaia prin Agigea, e problema lui. Hai ca va intra foamea pe geam in cateva luni!
46
2
Ma cum puteti zice ca de acum circulam civilizat cu masini vechi si de 15 anii. Eu cand aleg un taxi ma duc in statie si din coada aleg ce masina vreau eu si aleg in general logan mai nou . Acum toate cazanele bine ca sau scos nr de bulgaria ca le bagau si pe alea . Stiu ca la taxi daca ceri iti dau bon si taxi au mai nou case de marcat conectate la Anaf . Astia ce au evaziune in paradisuri fiscale . La fel si air bnb sau booking ei nu au nici un hotel nu stiu ce e sa platesti angajati dar iau comision 30% la suta la fel ca uberul . Iar banii pleaca in paradis fiscal .
12
31
militia de la gara da faliment
27
2
in ce an santem ?
10
5
Nu-i bai, taximetristii bruneti pe care-i injurati se vor muta rapid la U, chiar vor veni cu masinile lor de lux, cazane nemtesti, toate conforme, din acte, desigur.
18
9
Mori de foame cu uber cu tot,, nu exista afacere in care sa prospere saracii,,!
5
26
Superrr,ma bucur ca a venit uberu ca eram satul de taxiurile tip logan cosciug ori mosnegi care put si tigani soferi,prefer sa dau si 30 de lei pe km doar sa fiu respectat
40
6
mweee tigania de taxiuri din cta!!
39
3
De ce nu pune poza si de la coborare sa vedem daca mai ranjeste fasolea ca la urcare? Si sa arate si bonul sa vedem cat a costat cursa si daca isi mai rupe gatul dupa aparat pt 7 lei!
9
27
Ca sa nu platim chirie la proprietarii de licente ori sa fim magari inchiriati vom baga masinile proprii nu mai vechi de 15 ani cum zice pravda!Adica la vremuri noi tot noi atunci ce-ai facut Bobita?
5
9
Sa vedem acum taximetristilor daca mai refuzati curse.
57
1
daca au platit-o pe asta sa-si faca reclama e clar, mai bine aratau un client normal care chiar foloseste uber!
10
13
Uber e pt tefelistii neomarxisti
9
40
sa crezi tu ciori de cta o sa mearga
11
1
sa vezi ce o sa va bata tiganii si turci taximetristi din oras,nu cred ca se baga nimeni sa faca ubar in constanta
8
59
in sfarsit sa avem transport civilizat sa se termine odata tigania numita taximetrie din Cta!
85
5
Ca tot la taxi vei apela! O sa vezi tu...La vot, va jupuim!
9
64
Ca sa se plimbe saraciile cu masini pe care nu si le permit. Figuri pe burta goala. Prost e ala care isi fute masina in toate gropile si canalizarile din Constanta.
8
55
asta vrea sa isi faca reclama...primul utilizator a fost chiar ea...extrafucking...
25
9
O sa moara de foame ciorile cu taxiurile de la gara.
82
5
Daca e legal, bravo baieti!
57
6
Nu functioneaza
7
36

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272