REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Oficial: Victor Negrescu a fost respins de Ursula von der Leyen pentru postul de comisar pe Transporturi

Oficial: Victor Negrescu a fost respins de Ursula von der Leyen pentru postul de comisar pe Transporturi

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:55 451

Victor Negrescu

Anunț oficial din partea Uniunii Europene. Fostul ministru al Fondurilor Europene, Victor Negrescu, nu a fost acceptat pentru a ocupa funcția de comisar european pe domeniul Transporturi. Propunerea a fost făcută, ieri, de Viorica Dăncilă, încă premier al României.

Oficialii UE au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că Negrescu nu a fost acceptat pentru postul de comisar pentru că propunerea nu a fost discutată de premier cu președintele Klaus Iohannis și nu a fost agreată de acesta, or un consens este absolut necesar.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba PSDeilor voi si cu proasta voastra de V.Dancila daca sunteti prosti macar ascultatii pe alti,nu i-a spus JOHANIS de 1000 de ori Vioricai ca nu mai poate face propuneri in calitate de premier interimar dar proasta "nu ca poate"ei uite ca URSULA VOR DER LEIEN a spus acelas lucru ca si Johanis.
3
0
Mergeti la controale ca pare sa fie grava situatia cu voi
0
3
doi copii din avorturi ratate , cu tati africani ! fosti comunisti , acum latra de frig si foame , ei nu stiu ca nu se masi intorc acele vremuri cand li se carau porci si damingene acasa . Aveti fete , la produs cu ele , dinca iese in curand !
0
5
Iar ai uitat sa-ti iei pastilele...
3
5
El era cunoscut acolo nu e rau, dar nu e din familia PPE. E social democrat si le pute inclusiv lui Iohannis care e presedinte doar pentru romanii antipesedisti. Cand or castiga alegerile peste vreo 10 ani social democratii poate o sa aiba sanse . Veorica nu a priceput cum e cu politica mondiala si incompetentii din PSD.
6
1
si cand te gandesti ca analfaberta noastra -voric gandea, in nimicitia ei, ca il va audia pe acest slugar in parlament si, cu siguranta, cum acest neica nimeni nu poate fi pus pe acelasi taler cu dl Catu- va primi aviz pozitiv. RUSINE CIUMA ROSIE
5
5
Era de asteptat, nu CORESPUNDE cerintelor UE. Da!
8
4
In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108