REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Olguța Vasilescu pune PRESIUNE pe Liviu Dragnea: 'Trebuie să candideze la prezidențiale'

Olguța Vasilescu pune PRESIUNE pe Liviu Dragnea: 'Trebuie să candideze la prezidențiale'

Replica API 17 ianuarie 2019 | 00:00 150

Liviu Dragnea le-a declarat celor din PSD că nu va candida la prezidențialele din decembrie! Însă, colegii au alte planuri. Vor ca președintele lor să fie și președintele României.

Lia Olguța Vasilescu, vicepreședinte al PSD, spune ce plan se pune la cale în formațiune. Dragnea trebuie să candideze împotriva lui Klaus Iohannis pentru că PSD trebuie să aibă propriul candidat la prezidențiale. Asta, deși Dragnea a declarat, de mai multe ori, că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, ar putea fi candidatul comun al celor două partide la cursa pentru Cotroceni.

”Din punctul meu de vedere, candidatul PSD ar trebui să fie președintele partidului. Așa a fost dintotdeauna”, a spus, joi seara, la România TV, Lia Olguța Vasilescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sanse mari ar avea si nu este exclus sa aiba si fara a candida, LA PUSCARIE- si nu oricum- ci PE VIATA
1
0
Am sa candidez la presedintie pentru ca Tudorel o sa imi albeasca cazierul si voi devenii presedintele vostru. Primul lucru pe care il voi face o sa il bag la puscarie pe basescu pe iohanis inchid realitatea digi si b1; Irina va fii premier. tel drum va fii peste tot iar oamenii mei va vor subjuga. Bine,si cand m-am trezit era dimineata! Sa dea Dumnezeu sa candideze ca sa scapam odata pt totdeauna de el si psd! Doamne Ajuta!
3
2
oare cit sta volguta sa-si faca kkt-urile alea vinetii la ochi? zici ca e o tzaranca la nunta la caminul cultural
4
2
E penal....cum sa candideze hotul?
6
3
Zise olteanca nesuferita, vulpea roscata, care insista sa fie din nou ministru. Cat tupeu si aroganta are olteanca... creier mai putin.....
6
3
Dragnea este tipul de persoana care merge pe conceptia cainii latra.... si isi vede mai departe de treaba lui interesat de a-si atinge scopul! Asa nu se poate,si in campaniile electorale americane exista confruntarea candidatilor,asadar cat timp el nu raspunde pertinent la provocari nu are ce cauta in prezidentiale.
6
0
Bravo olguta...arubca l in lupta sa si rupa gatul...ce ...numai tu sa ti o iei?!!! Cred ca dragnea nu o fi asa tamp sa se ia dupa toate gastele din jurul lui. Hahahaha
7
1
Din pacate asta de sub mine are dreptate. Cred ca Tariceanu ar avea mult mai multe sanse de a deveni presedinte, decat Dragnea.
9
1
Sa candideze. Dupa insuccesul cu 5 - 15 % va disparea din istoria buna a tarii. Olguta il indeamna la groapa. He he
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920