REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oltean: PDL exclude orice fel de discuţie pe tema schimbării din funcţie a Robertei Anastase

Oltean: PDL exclude orice fel de discuţie pe tema schimbării din funcţie a Robertei Anastase

Replica API 18 februarie 2012 | 00:00 208

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că PDL exclude orice dialog cu opoziţia pe tema înlocuirii din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a Robertei Anastase. Ioan Oltean a fost întrebat dacă puterea ar fi de acord să o înlocuiască pe Roberta Anastase din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor pentru ca opoziţia să se întoarcă în Parlament. "Nu s-a discutat niciodată la nivelul PDL schimbarea din funcţie a doamnei preşedinte a Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, şi excludem orice fel de dialog, orice fel de discuţie pe această temă. Dacă opoziţia condiţionează întoarcerea în Parlament şi de realizarea unui asemenea obiectiv, atunci, cu certitudine, va sta în grevă, până în decembrie anul acesta", a spus Oltean. Întrebat ce concesii este dispusă puterea să facă pentru ca opoziţia să se întoarcă în Parlament, Oltean a spus că niciuna. "Nu cred că e vorba de concesii aici. A te prezenta la lucru, a veni la serviciu, nu presupune concesii. Nu cred că dumneavoastră obţineţi concesii ca să mergeţi la serviciu", a spus Oltean.

Prim-vicepreşedintele PDL Roberta Anastase a declarat, miercuri seară, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că în PDL nu s-a discutat despre schimbarea ei de la şefia Camerei Deputaţilor. Ea a ţinut să menţioneze că schimbarea ei de la şefia Camerei nu este un subiect real, ci unul exclusiv politic, în spatele căruia se află Dan Voiculescu.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108