REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Omagiu adus Reginei Maria. Denumirea parcului din zona Casei de Cultură, în atenţia consilierilor locali

Omagiu adus Reginei Maria. Denumirea parcului din zona Casei de Cultură, în atenţia consilierilor locali

Replica API 17 octombrie 2019 | 00:00 365

Consilierii locali municipali constănţeni se vor întruni, la sfârşitul acestei luni, în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi urmând să figureze mai multe proiecte legate de PUZ-uri şi construcţii din oraş şi staţiunea Mamaia, dar şi chestiuni mai relaxate, simbolice am putea spune.

Astfel, conform proiectelor care au început să intre în analiza aleşilor locali, înainte de şedinţa propriu-zisă, se numără şi propunerea ca parcul situat în zona Casei de Cultură să primească denumirea de “Parcul Regina Maria>”.

“Luând în dezbatere referatul de aprobare al domnului primar Decebal Făgădău înregistrat sub nr. 187622/30.09.2019, raportul Comisiei de specialitate nr. 2 de organizare şi dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecţia mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice şi de arhitectură şi raportul Direcției urbanism (...), Având în vedere prevederile OG nr. 63/2002, privind atribuirea sau schimbarea de denumiri, aprobată şi modificată prin Legea nr. 48/2003, cu modificările şi completările ulterioare; Urmare adresei Universității "Andrei Șaguna" nr. 181405/19.09.2019; Văzând avizul Comisiei de atribuire de denumiri a judeţului Constanţa (...)”, (...) Art. 1 - Se aprobă atribuirea denumirii "Parcul Regina Maria" parcului situat în zona Casei de cultură a sindicatelor; Art. 2 – Compartimentul relații consiliul local și administrația locală va comunica prezenta hotărâre Direcţiei urbanism, Direcţiei patrimoniu și cadastru, Serviciului evidenţă persoane în vederea aducerii la îndeplinire şi, spre ştiinţă, Direcţiei coordonare, organizare a Consiliului judeţean Constanţa, Poliţiei municipiului Constanţa, Serviciului public de impozite și taxe Constanța și Instituţiei prefectului judeţului Constanţa” – se arată în raportul, respectiv proiectul de hotărâre care urmează să fie votat de aleşii locali.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/omagiu-adus-reginei-maria-la-paris-la-constanta-gestul-se-lasa-asteptat-405861/

foto: Mangalia TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In consiliul local se voteaza pe banda rulanta orice prostie asa ca una in plus....ce mai conteaza. Arunca in gura presei un astfel de proiect si ei isi fac treaba
1
1
@ 12:12.....din cuvintele tale , reiese pe langa lipsa enorma de Istorie , mai exista si o lipsa mare de respect . De fapt esti produsu , societati actuale : mall , masina si mac !!
2
1
Regina sa suga poooola ca asa e invatata..
3
4
daca au pus ochii consilierii inseamna ca se vinde si apar blocuri . kshai la noi
4
0
Ala mai este parc ? Distrus pentru doua biserici ?
9
2
La Casa de Cultura nu mai exista demult un parc. Este doar o urma de verdeata ascunsa intre betoanele Casei de Cultura si a celor 2 biserici, dintre care una este o ruina
9
1
asta mai lipsea, le avem pe toate, denumirea parcului era problema noastra. idiotilor
9
1
Carol 1 nu judeca cu aceeasi valanta faradelegile. Pe romani ii baga ani grei in puscarie dar pe straini ii ierta pentru aceeasi fapta. Asa se intampla si in zilele noastre. Familia regala este un cancer pentru acest popor
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108