REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Opoziția din Năvodari îl trimite pe vicele Chelaru acasă, dacă nu este în stare să gestioneze lucrările din Mamaia Sat!

Opoziția din Năvodari îl trimite pe vicele Chelaru acasă, dacă nu este în stare să gestioneze lucrările din Mamaia Sat!

Replica API 4 decembrie 2015 | 00:21 418

Situația lucrărilor la drumul care leagă Constanța de Năvodari și explicațiile oferite de viceprimarul Florin Chelaru, au stârnit reacția opoziției! Liderul Mișcării Populare din Năvodari, Daniel Turcu, a ținut să-i transmită viceprimarului următorul mesaj:

“Dragă domnule viceprimar,

Înțeleg că sunteți dezamăgit de felul în care sunt gestionate lucrările de asfaltare a drumurilor din Năvodari. Țin să vă reamintesc că dumneavoastră sunteți cel care ar trebui să asigure buna desfășurare a lucrărilor. Sunteți dezamăgit de felul în care administrați proiectele în curs pe raza orașului? Vă sfătuiesc să mergeți la secretariatul primăriei, să luați o coală de hârtie si să vă scrieți demisia, domnule viceprimar. Trebuie să înțelegeți că rolul dumneavoastră în primăria Năvodari este gestionarea lucrărilor de pe raza orașului. Nu reușiți ? Mergeți acasă și puteți fi dezamăgit de dimineață până seara. Sunt conștient că există riscul să nu înțelegeți ceea ce vă cer, având în vedere că n-ați avut parte niciodată de opoziție din partea consilierilor PNL sau PDL, dar insist, mergeți acasă, încetați să vă mai plângeți.

Smiorcăielile dumneavoastră nu vor urgenta finalizarea lucrărilor.

Faceți ceva sau plecați acasă!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108