REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orașul Techirhiol intră într-un amplu proces de modernizare! Iată ce planuri are primăria

Orașul Techirhiol intră într-un amplu proces de modernizare! Iată ce planuri are primăria

Replica API 13 aprilie 2017 | 00:00 516

Primăria Techirghiol are în plan modernizarea reabilitarea și extinderea aleii pietonale, carosabile, parcuri, rețele de iluminat public ornamental, spații verzi și mobilier urban la ansamblu de blocuri din Techirghiol. Se vor executa lucrări la sistemul rutier, la parcări și la alei carosabile. Actualul proiect are în vedere reabilitarea și modernizarea aleilor carosabile, parcărilor și aleilor pietonale din zona străzii Vasile Alecsandri, prin demolarea şi înlocuirea structurii rutiere. Pentru 2017, administraţia locală de la Techirghiol are în vedere pietruirea unor străzi, şi anume: Al. I. Cuza (tronson cuprins între strada Rovine şi strada Răscoalei din 1907), Fermei, Crişana, Dr. Istrate, Ecaterina Varga (parţial), Zefirului, Pericle Macri, prelungire Alexandru Puşkin, 9 Mai (parţial), prelungire Avram Iancu. Se mai pregăteşte reabilitarea iluminatului public, prin înlocuire corpuri iluminat, pe străzile Pescăruşului, Veniamin Costache, Bekir Cobanzade, Dimitrie Bolintineanu, 9 Mai, Traian, Gheorghe Asachi, Ovidiu (parţial), Mihai Viteazu, Zefirului, Ţepeş Vodă, Tudor Vladimirescu, Elena Cuza. De altfel, se vor moderniza structura rutieră şi trotuarele existente pe străzile: Al. I. Cuza, Alexandru Vlahuţă, Ana Ipătescu, Bekir Cobanzade, Câmpinei, Gheorghe Şincai, Ion Creangă, aleea Lupeni, Maior Şonţu, Plantelor, Vasile Lupu, Dr. V. Climescu, Pictor l. Ţuculescu.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Laba de oras plin de alogeni,turcaleti,tiganoi,garoi,tataroi si machedoni. Romanii prosti stau in case si astia se caca pe ei. Aveti strazi cu nume turcesti ,cauti pe google nu exista persoana dar afli ca e consilier la primatie si nu stiu ce. Sa va fut ba,va doresc moarte sincera ,la revolutie o sa venim dupa toti,alogenilor ! Nimeni nu scapa la Revolutia urmatoarea,cea adevarata.
2
1
Planuri sa si faca buzunarele groase golanul de primarel. Vai de noi cei ce am investit in oraselul asta amarat.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108