REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Orban a evaluat prestația miniștrilor săi: 'Sunt extrem de mulţumit'

Orban a evaluat prestația miniștrilor săi: 'Sunt extrem de mulţumit'

Replica API 31 octombrie 2019 | 00:00 423

Preşedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, s-a declarat "extrem de mulţumit" de prestaţia pe care miniştrii propuşi în Cabinetul său au avut-o în comisiile de specialitate ale Parlamentului şi a susţinut că cele trei avize negative au fost date în comisiile în care PSD are majoritate.

"Sunt extrem de mulţumit de prestaţia candidaţilor PNL. S-au prezentat la înălţime. Trebuie să readuc aminte că nu a mai existat demult un asemenea proces de audiere a candidaţilor pentru funcţia de ministru, audieri care să dureze trei ore, audieri pe parcursul cărora să se pună zeci de întrebări. (...) Votul dat în fiecare comisie este unul consultativ. Am încredere în fiecare ministru că are deplină capacitate de a conduce ministerul pentru care l-am propus în cele mai bune condiţii, că are capacitatea fiecare să îndeplinească obiectivele din programul de guvernare şi să pună în practică toţi miniştri, alături de mine, soluţiile din programul de guvernare. (...) Mergem mai departe, suntem o echipă hotărâtă", a declarat Orban la Parlament, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar mai ales muie mamelor voastre care au fatat fara un control medical in prealabil . Sunteti doi fosti comunisti , vopsiti si reconditionati , dar daca ma pis pe voi cu un jet fierbinte ramaneti la adevarata culoare , rosie a lui gheorghiu dej .
1
0
oricum , nu exista termen de comparatrie intre profesionistii desemnati de actualul guvern si sleata de ministrii analfabeti schimbati la ordin fie de detinutul draknea , fie de analfabeta viorica
0
3
multa muie giosule ! mai vrei sa-ti car cartofi de la Ciocarlia de unde ma trimiteai cu oamenii ? Boule , 6-7 ii invoiam eu cu 100 de lei pe zi , luam doua pachete de tigari si aveam prezenta 100% si colectare record . Mai venea madam borodi in control....cu Aro 244 de la ....casa alba , dar era prea proasta sa inteleaga ce se intampla .
1
0
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108