REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Orban: Anticipatele, cea mai bună soluție în cazul căderii Guvernului

Orban: Anticipatele, cea mai bună soluție în cazul căderii Guvernului

Replica API 15 decembrie 2018 | 00:00 378

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Alba Iulia, că în opinia sa, în cazul căderii Guvernului, cea mai bună soluţie ar reprezenta-o alegerile anticipate, dat fiind faptul că, a susţinut acesta, opţiunile politice s-au modificat "dramatic" faţă de decembrie 2016.

"Obiectivul nostru fundamental este să dărâmăm acest guvern (prin moţiune de cenzură - n.r.). Orice formulă de guvernare care se va forma, evident că vom susţine cea mai bună formulă care este din punctul nostru de vedere şi care, evident, poată să beneficieze de sprijinul unei majorităţi parlamentare. Deşi eu vă spun că cea mai bună soluţie pentru România în cazul căderii guvernului este reîntoarcerea la popor, pentru că opţiunile politice s-au modificat substanţial. Dramatic s-au modificat în raport cu opţiunile politice care au fost exprimate la alegerile din decembrie 2016. Şi, de regulă, când se întâmplă aşa ceva în democraţiile normale din lumea asta, se ajunge la alegeri anticipate pentru a reseta practic Parlamentul", a declarat, într-o conferinţă de presă, liderul PNL, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aici are DREPTATE. NumaI ASA PUTEM SCAPA DE HOTII CARE CONDUC ACUM TARA SI GUVERNUL. SI CAT MAI REPEDE CA PENALII ASTIA DOI, DRACNEA SI TARICEANU NU MAI AU RABDARE! LE TICAIE CEASUL SI-I ASTEAPTA PUSCARIA.
2
0
boule si crezi ca veti iesi voi in urma alegerilor. a vazut lumea de ce sunteti voi in stare. iar acum corciti cu PDL-isti, cu muista aia fosta pdl-ista sunteti mai de rahat.
0
2
Penibilule! Cum pot unii sa-ti zica presedinte de partid?
1
3
Adevar graieste diliul,ca singulul obiectiv este daramarea guvernului actual. Hahalera nu are ca obiectiv bunastarea romanilor,se cam caca pe popor si tara. Puterea neica,asta se doreste,ca sa faca tara muci in aplauzele unor limbrici . Nu am auzit versiuni de programe pentru tara,variante de mai bine,ci doar horcaieli si gafaieli,basini si ragaieli. Totusi romanii merita un guvern Orban sau Ciolos,sa se bucure de cat mai mult cacat si nenorociri.Romanii nu vor evolutie,vor neolitic.
1
4
Dancila sau Orban aceleasi aluat.
1
6
Orban prim ministru sa ne cante ca pe Nistru. Cam ca Dancila e Orban asta... Face figuratie.
3
6
Marioneta PDL-ista.
4
7
tu betivule da dispari din romania
6
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108