REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Orban anunţă că PNL demarează procedura de demitere a lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei

Orban anunţă că PNL demarează procedura de demitere a lui Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei

Replica API 25 septembrie 2018 | 00:24 376

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că liberalii au luat decizia de a demara procedura de demitere din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea.

"Motivele care vor sta la baza demersului nostru sunt motive care ţin de gravele prejudicii de imagine aduse Parlamentului României prin menţinerea în fruntea Camerei Deputaţilor a unui cetăţean precum Dragnea, de două ori condamnat penal, care are o percepţie îngrozitoare şi care nu face altceva decât să deterioreze imaginea unei instituţii fundamentale a statului român, cum este instituţia Parlamentului. La baza solicitării noastre vor sta temeiuri de încălcare a Constituţiei, a Regulamentului Camerei Deputaţilor, cum ar fi refuzul de convocare a unei sesiuni extraordinare atunci când condiţiile procedurale au fost îndeplinite, cum ar fi angajarea de poziţii publice la nivel internaţional în numele Camerei Deputaţilor fără existenţa unei hotărâri a Parlamentului şi, practic, substituirea lui Liviu Dragnea Camerei Deputaţilor", a declarat Orban la Palatul Parlamentului.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce l-am impuscat pe Ceausescu! Ca sa conduca tara un HOT penal ca dracnea inconjurat de alti hoti penai!! Aveam o economie dezvoltata, oamenii erau egali si traiau bine, acum avem o mana de hoti milionari in euro sau dolari si, 90% saraci pamantului. Robi in tara lor. Aia care traiesc bine, sa voteze psd, ceilalti sa-i ia cu parul sa-i faca sa se ascunda singuri in puscarii de furia poporului pe care l-a jefuit.
1
0
Mai omule,ce cauti tu in politica?
3
3
Betiuvii spun lucruri trasnite ! orbane , pt noi , esti traian basescu doi ! ....asta din punct de vedere al consumului .
1
4
Esti in sevraj, Orbane?
3
3
Alcoolistule mergi la birtu doi cocosi si i-ati doza de alcool ca se observa ca esti in plus.De cand esti tu in parlament mai turnatorule si fost penal care a scapat ca ai pupat moastele cui trebuia.
4
3
Da, pe tine cin te aia de om politic ce nu esti ?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108