REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Orban, despre referendumul pe justiție: Indiferent ce decizie va lua Președintele, PNL va fi alături de demersurile pe care le va iniția

Orban, despre referendumul pe justiție: Indiferent ce decizie va lua Președintele, PNL va fi alături de demersurile pe care le va iniția

Replica API 20 martie 2019 | 02:11 431

Klaus Iohannis, Ludovic Orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că între liberali și președintele Iohannis există un parteneriat transparent și, dacă acesta va lua decizia de a iniția un referendum pe justiție în aceeași zi cu alegerile europarlamentare, atunci PNL îi va susține decizia.

"Știți foarte bine că între președintele Iohannis și Partidul Național Liberal există un parteneriat cunoscut, transparent. Avem încredere în Președintele României, are discernământul, are toate elemntele de analiză la dispoziție și indiferent ce decizie va lua Președintele României, vom fi alături de demersurile pe care le va iniția Președintele României. În ceea ce ne privește, noi suntem susținătorii clari ai integrității în exercitarea funcțiilor publice. Partidul Național Liberal are un cod de integritate, cel mai sever cod de integritate pe care îl poate avea vreun partid politic din România. Cod de integritate care a fost aplicat în litera și spiritul lui. Partidul Național Liberal a depus un proiect de lege pentru a interzice ocuparea de funcții publice, respectiv interdicția de a candida la funcția de președinte și la funcția de parlamentar în cazul unor condamnări definitive. Partidul Național Liberal este un apărător al independenței justiției, un apărător al liberului acces al cetățenilor la actul de justiție.Un apărător al non-implicării politicului în actul de justiție și de asemenea, Partidul Național Liberala fost un luptător în prima linie pentru ca justiția să fie o putere în stat și să se înfăptuiască fără opreliști din partea palierului politic sau din partea altor structuri care nu au ce să caute în justiție", a spus președintele PNL, Ludovic Orban.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem agresati zi de zi, ceas de ceas, numai de penali si HOTI care au ajuns sa faca LEGI numai in favoarea HOTILOR. Vedem cum au ajuns sa fure cu LEGEA ca sa nu pateasca nimic, nimic sa nu le poata fi luat, sa fie judecati si condamnati. Toate HOTIILE astora, noi si copii nostrii le vom plati toata viata, ca datorie publica. ASA NU SE MAI POATE! TREBE sa iesim, sa ne aparam tara si pe noi de aceste JEGURI PENALE. NOI suntem TARA, In NOI sta PUTEREA si trebe sa reactionam. EI, HOTII, sunt putini, vicleni, misei si cu mult, mult prea mult tupeu nesimtit. JOS SI LA PUSCARIE CU EI.
6
3
si mai radeati de dancila ca prefera sa citeasca decat sa spuna prostii, asta faca orice inclusiv prostii daca-l pune iohanis!
4
4
Esti o papadie.Daca iti spune mutulica sa io iei in gura ai si sarit oe ea.
4
4
Molusca asta de Orban n-are creier, pentru el gandeste Ciolannis-sase-case...
7
4
Da-ca Presedintele spune sa stai capra ,,Orban sta capra .mai si suge da-ca e nevoe.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272