REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Orban: PSD nu merită nicio părticică de putere!

Orban: PSD nu merită nicio părticică de putere!

Replica API 15 decembrie 2020 | 21:23 1933

Ludovic Orban, președintele PNL, a anunțat că i-a prezentat președintelui Klaus Iohannis, propunerea pentru funcția de ministru și președinte al Camerei Deputaților. Totodată, i-a prezentat și concluziile negocierilor pentru formarea unei coaliţii de centru-dreapta, cu posibili parteneri USR-PLUS, UDMR, Minorităţi.

Ludovic Orban

”Am prezentat propunerea PNL pentru funcția de premier în persoana lui Florin Cîțu, iar președinția Camerei Deputaților, în persoana președintelui PNL. Din punctul nostru de vedere, deschiderea de a continua negocierile este aceeași. Nu acceptăm guvernare cu PSD, nu merită nicio părticică de putere. PNL este, în această posibilă majoritate, un partener puternic, care a demonstrat că are capacitatea de a guverna, are un plan de guvernare bine structurat”, a spus Orban.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Meritati voi, mah...! Vai de capul nostru!
0
0
inghititi muia si gurrra !!! De la mine cacatul la lins !!!
1
0
Mai stop Ludovice.....
0
1
Du te ba in pizda ma tii,Tilisca.
1
1
pe mata bai gustere
2
1
Voi cacatii din PNL vreti totul de parca ati castigat voi alegerile. NU Sica poporul asa de prosti asa cum crezi tu si neamtul de la cotroceni, a ales si a dat girul PSD sa conduca. Deci concluzia este sa dispari somer de lux ce esti daca nu vom iesi cu parii si va vom cauta si in gaura de sarpe pana va vom gasi. Atunci sa te tii sica pe unde mai scoti camasa.
9
3
daca asta si plavanul nu recunoc votul poporului atunci e grav, nu suntem pe drumul cel bun, macar sa-si cumpere elicoptere!!!
9
2
nici voi pnl
7
2
Cine mortii matii esti tu sa decizi ca un partid ales democratic nu merita puterea?
9
2
vai de cei care se mandresc...vor cadea rau de tot in smerenie .
5
1
De cand sunteti la putere , de un an si doua luni , singura voastra realizare este sa injurati P.S.D.-ul ! Sa vedeti voi ce muie o sa luati cu U.S.R. !
12
2
s-a trezit ludobahus din betzie !!!
9
2
bai hau hau bla bla mananci caca cu lingura nu tu drebuie sa zici POPORUL A ALES
9
2
Somerule, cine decide daca PSD MERITA O PARTICICA DE PUTERE ESTE POPORUL. SI EL A DECIS, SECATURA!
12
4
PNL-ul de cand a venit la putere in frunte cu Iohanis nu stiu decat sa blameze PSD-ul,ok ,am inteles,dar voi pentru toate esecurile si neputintele voastre veniti ca niste penali penibili cu scuza PSD-ul este vinovat,toti sunteti niste inutili ai societatii.
13
4
si ca PSD sa nu merite puterea trebuia sa te gindesti atunci cind i-ai primit pe psd-isti dati afara de Ciolacu, si sa dati in presa si televiziune tot ce a-ti gasit dupa PSD. Sau cumva va este frica ca si voi sinteti in cirdasie cu PSD si iesea jegul la suprafata?. Ca de la popor asa se vede. Tantalaule, ca sa ai puterea acum, trebuia sa fii vertical, sa ai coloana dreapta, nu perna sub genunchi la dezertorii din psd. Acum , asta este ai facut-o, ramine facuta, de parca nu va era de ajuns amestecul ala portocaliu de acum ceva ani in urma. Vesnicii perdanti astia sunteti. Secaturilor.
14
3
basescu primministru! puie firea si ciolacu,usr dute ladracu,ungurii sa suga pula , orban catzu mor de frica auru ca se ridica. N-am avut alta rima
1
11
MUIE MALARIA GALBENA SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR SAI
17
6
O muie pe la spate
13
3
Inca nu a inteles ca nu se poate ce vrea el .Poporul a ales si acest principiu trebuie respectat.Toti cei care se numesc '' colitie '' uita ca nu vointa lor primeaza ci vointa poporului .
21
4
pina acuma ai avut puterea cea-i facut cu ia si tu si cutra aia blonda sa va fie rusine esti un nimic
22
4
Da cine esti ma tu, ca te dau astia si afara din partid, ati pierdut alegerile asumati-va. va tine in brate germanu si distrugem economia cu jocurile voastre
23
7
coruptiucide
22
3
Sicaaaaaa...ce bei ma? nu te mai trezesti odata?
29
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212