REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban: Roşca Stănescu şi-a pierdut automat calitatea de membru PNL, postul său de parlamentar-vacant

Orban: Roşca Stănescu şi-a pierdut automat calitatea de membru PNL, postul său de parlamentar-vacant

Replica API 9 octombrie 2014 | 08:19 289

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, că Sorin Roşca Stănescu şi-a pierdut automat calitatea de membru PNL odată cu condamnarea sa şi că postul acestuia de parlamentar ales în judeţul Dâmboviţa devine vacant.

Ludovic Orban a declarat, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că Sorin Roşca Stănescu şi-a pierdut automat calitatea de membru PNL odată cu condamnarea sa şi că postul aceastuia de parlamentar ales în judeţul Dâmboviţa devine vacant, urmând ca, cel mai probabil, să fie organizate alegeri anticipate în cazul în care colegiul nu este reprezentat de un alt senator intrat în Parlament prin redistribuire.

Orban a precizat că, atunci când conducerea PNL a decis să îl susţină pe Roşca Stănescu la alegerile parlamentare, acesta fusese achitat de către instanţa de fond şi nu existau ”temeiuri” pentru ca cei din PNL să îşi imagineze că urma o condamnare.

”În momentul în care domnul Antonescu şi conducerea PNL au hotărât să-l susţină ca şi candidat din partea PNL pe listele USL, domnul Sorin Roşca Stănescu fusese achitat de instanţa de fond şi infracţiunea pentru care era judecat se prescrisese. Adică nu mai exista niciun fel de temei pentru ca cineva din partidul nostru să-şi imagineze că se poate ajunge la un asemenea deznodământ. Deşi procurorul de caz a oferit domnului Sorin Roşca Stănescu să utilizeze de prescrierea faptelor, domnul Sorin Roşca Stănescu, care fusese achitat de instanţa de fond, a refuzat acest lucru, a spus că vrea să fie achitat şi de instanţa de apel”, a afirmat vicepreşedintele liberal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108