REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ordin de protecţie pe numele unui tată violent! Îşi MALTRATA fizic şi psihic propriile fiice minore!

Ordin de protecţie pe numele unui tată violent! Îşi MALTRATA fizic şi psihic propriile fiice minore!

Replica API 8 iulie 2019 | 01:08 301

Timp de şase luni nu are voie să se apropie de fiice

Timp de şase luni nu are voie să se apropie de fiice

Timp de nouă ani, a trăit un coşmar alături de partenerul de viaţă. Bătăile au fost la ordinul zilei, însă ziua de 27 iunie ac.c. i-a pus capac. O femeie din Fântânele a obţinut ordin de protecţie împotriva concubinului care a bătut-o până a lăsat-o lată. Mai grav este că scenele au avut loc de faţă cu copiii minori, şi ei agresaţi de bărbat. Când au văzut că mama lor este bătută, copiii au încercat să fugă, însă tatăl violent a alergat după ei şi i-a adus înapoi în domiciliu, unde a continut cu grozăviile.

Pe 27 iunie, în jurul orelor 20:00, în timp ce se afla la domiciliul său, Constantin I. din Fântânele, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit-o cu pumnii în zona feței pe mama ficeelor sale, și a târât-o pe jos prin curtea locuinței, provocându-i urme vizibile de violență în zona antebrațelor, picioarelor și fesieră. Bărbatul este consumator acut de băuturi alcoolice și din fire are un caracter foarte agresiv, astfel că, de fiecare dată când acesta consumă băuturi alcoolice, o agresează fizic pe aceasta, dar și pe fiicele celor doi, minore în prezent. Toate agresiunile față de petentă se desfășoară și în prezența minorelor, inclusiv în data de 27.06.2019, când minorele fiind speriate de reacția violentă tatălui, care o bătea pe cea care le-a dat viaţă, au fugit afară din casă. Văzând aceste lucruri, individul a încercat să le prindă pe fete și să le aducă înapoi în locuință. Bărbatul a exercitat, de mai bine de 9 ani de zile, acte de violență verbală, psihologică dar și fizică asupra femeii, dar și asupra celor trei fete, minore. În repetate multe rânduri, le-a adresat injurii și alte cuvinte jignitoare, le-a-a amenințat cu acte de violență asupra integrității fizice și a vieții acestora, și totodată actele de violență fizică s-au materializat de fiecare dată.

Instanța, constatând că violențele fizice și verbale nu se limitează doar la concubină, ci inclusiv se răsfrâng asupra copiilor minori ai celor doi, având vârsta curpinsă între 7 și 9 ani, minore care în prezent sunt afectate psihic și fizic de către tatăl lor, a dispus emiterea ordinuluid e protecţie. Timp de 6 luni, bărbatul trebuie să stea departe de concubiona sa, dar şi de cele trei fiice.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ordinul de protectie este egal cu zero. In faza urmatoare poate trece la crima.
1
1
Ati castigat! Nu mai aducem femei in casa si nu mai facem copii!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212