REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Palaz le cere celor de la ALDE să ia atitudine față de „Birjarul Vrabie”

Palaz le cere celor de la ALDE să ia atitudine față de „Birjarul Vrabie”

Replica API 13 decembrie 2017 | 23:27 441

Președintele PMP Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, urmare a articolelor şi a înregistrărilor apărute în spaţiul public şi în mass-mdia, în care primarul ALDE al municipiului Medigidia, Valentin Vrabie, foloseşte un ”limbaj de birjar” la adresa unui cetățean, cere președintelui ALDE Constanța, Andrei Gerea, să ia poziție față de primarul ALDE, Valentin Vrabie.

„Totodată, solicit vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Learciu Daniel, să se delimiteze public față de colegul său, Valentin Vrabie, care folosește ”limbaj de birjar”.

În cazul în care cei doi nu vor lua o poziție publică, sancționând derapajul de limbaj al primarului municipiului Medgidia, suntem îndreptățiți să considerăm că proverbul românesc ”cine se aseamănă, se adună”, se aplică în cazul de față.

Din înregistrările publice apărute, considerăm că nu starea bahică a primarului Valentin Vrabie este de condamnat, stare în care s-ar putea afla și alți cetățeni, ci gândirea acestuia și limbajul folosit.

Atitudinea de primar suprem ALDE este ceea ce trebuie să îngrijoreze, nu doar pe cetățenii municipiului Medgidia, ci întreaga scenă politică.

”Puternicul birjar” Vrabie s-a remarcat și prin acțiuni violente fizice asupra unor consilieri care nu i-au împărtășit părerile și au încercat să facă opoziție.

”Vătaful ALDE” consideră Primăria Medgidia ca fiind moșia sa, drept pentru care se crede atotputernic, iar noi, ceilalți, constănțenii, suntem neînsemnați.

Acest individ a ajuns primar prin păcălelile și prin ”baloanele de săpun” promise locuitorilor din Medgidia, jignind și întreaga clasă politică acum doi ani, considerând-o ca fiind formată din ”prostituate”.

Azi, ”independentul” Vrabie are o gândire de primar atotputernic și după ce a cochetat cu întreaga scenă politică, ”s-a proptit” în ALDE.

Dacă a mai rămas o urmă de demnitate în rândul clasei politice, propun reprezentanților partidelor politice care au consilieri locali municipali, în speță PSD, PNL, UDTTMR, M10, Mișcarea pentru Medgidia, să boicoteze ședința de Consiliu Local din luna decembrie și să nu se întrunească.

Este datoria lor morală de a-l sancționa pe acest individ, care are o gândire tiranică și cu un ”limbaj de birjar”.

Dumnealor, consilierii, sunt singurii care îi pot aplica o lecție de moralitate și să sancționeze acest comportament în perioada imediat următoare, deoarece alegerile sunt încă departe și cetățenii nu-l pot sancționa acum.

Trag un semnal de alarmă și față de instituțiile statului, care vor mai organiza evenimente la care vor fi invitați oficiali, ca ”birjarul Vrabie” să nu se mai găsească pe nicio listă.

Consider că aceste forme de boicot trebuie să fie un semnal de alarmă tras împotriva politicienilor care au o astfel de gândire și un comportament deviant față de alegători.

Personal, voi refuza să mai particip la evenimente oficiale, în care primarul ALDE va fi invitat. Iar dacă va fi nevoie ca acest boicot aplicat politicienilor să poarte un nume, propun ca el să se numească ”Birjarul Vrabie””, a punctat liderul PMP Constanța, Claudiu Palaz.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Barbie cel increzut ,finul lui Adi Barza
1
0
Stimate D-le. Palaz, ma uimiti cat de magar puteti fi. Ce repede ati uitat cum il pupincureati pe Dl. Vrabie cu ceva timp in urma. Acuma va deranjeaza....
1
0
turnatorul turcescu trage filiala in jos.hai sa avem pardon de parca acest opportunist indragostit vesnic de functiile publige bugetate de stat ii mai acatari.da acesta este palaz care hahat se visa vroia chiar primare.noroc cu inocenti care iau dat vot altfel era in privat astazi.trebuia sa ii dea vot cu B.cred ca era mai ok.
2
0
scapati de turnatorul turcescu , trage filiala in jos ! un descoperit care isi bate joc de oameni , un nesimtit .
1
0
Primarele care e,este tare bre,in cioc! Ar trebui sa nu ne surprinda,sunt majoritatea la fel de porcosi la gura,de needucati ,manelizati si badarani.Ei sunt reflexia electoratului lor.
7
0
Sa i-o sugeti la claudelu iorga.
3
4
mai claudiule,ai uitat ca la acest zis birjar,facei campanie electorale de ziua pesterei sau de sarbatorile de iarna,ne intrebam si noi simpli cetateni ai acestui judet ce fel de om esti tu,ai luat toate partidele la rand,daca esti asa capabil demonstraza in privat de ce esti in stare ca la nuvelul administrativ ai aratat ZERO doar pentru tine si familia ta
7
1
ai luato in gura si cu asta de la aeroport. Idiotule
3
2
Machedonasul Palaz, in exclusivitate pt Replica: Beeeee behehehe meeeeee beheeeeeeeheeeee meeeehhhheeeeeee, beeeehhhheeeeeeeee meeeeeeheeeee beeee. Behehehehehe mehhheeeeee beeeeeee beeeeeeeeee beeee behehehehe meeeeheheeeeeeee beeeeeee meheheheheee beeeeeheeeee.
7
3
A fi primar ,trebuie sa fi un exemplu de comportament ptr electoratul ce si-a aratat increderea in acea persoana prin vot. Voi cei ce stigati, ce faceti incurajati lipsa de respect fata de un cetatean numai ptr faptul ca v-a fost voua, de ajutor candva? Posibil ca dl Palas sa fi beneficiat de vreun sprijin din partea acestui domn primar Vrabie dar,nu inseamna ca trebuie sa-i accepte vulgaritatile din limbaj.
8
0
Bai vicepresedinte care esti tu poate ne dai un interviu si spui si cine iti platea campania sluga lu Vrabie care rupeaii usile pe la Pestera in 2012 !!
10
3
DRAGILOR DE SUB MINE AVETI MAAARE DREPTATE DAAAA.OMUL II BUCUROS CA ARE SEVICIU BUGETATA 4 ANI SI FACE AFIRMATI ABRACADABRANTE.
8
2
Cand iti platea Vrabie evenimentele era bun mai caricatura de vicepresedinte???
11
3
ESTI PREA PROST PT ACEST SECOL DOMNULE PALAZ
11
3
Cat de idiot poti fi Palaz! Stii f bine ce se ascunde in sapatele acestor manipulari ordinare si te pretezi la astfel de mesaje. Normal ca faci asa, doar ii sugi sosetele lui Stroe de la RAJA. Mars acasa mai pacaliciule!
11
4
mai cioban parvenit....tu vb de vrabie?ai ajuns la cj in blat ordinar cu psd.nu ai facut nimic pt votantii tai dar behai ca berbecu in stana.vrabie chiar a demonstrat ceva la pestera pe cand tu cu ce?cu ciobania si prostia.
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108