REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Parlamentarii AUR CONSTANȚA se OPUN vânzării acțiunilor COMPANIILOR DE STAT!

Parlamentarii AUR CONSTANȚA se OPUN vânzării acțiunilor COMPANIILOR DE STAT!

Replica API 13 februarie 2021 | 00:12 1644

Organizația județeană a partidului Alianța pentru Unirea Românilor condamnă inițierea proiectului de lege care abrogă legea ce interzicea vânzarea activelor companiilor de stat din România, respectiv nr. 173 din 13 august 2020. Printre aceste companii de stat se numără și Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile sau Aeroportul Mihail Kogălniceanu.

,,Pe această cale, anunțăm că senatorul AUR Sorin Cristian Mateescu și deputatul AUR Dumitru Viorel Focșa susțin și vor fi prezenți la PROTESTUL ORGANIZAT DE ASOCIAȚIA PATRIOT la Instituția Prefectului Constanța, eveniment care va avea loc sâmbătă, 13 februarie, de la 11:00!

„Este un apel nu doar pentru patrioți, ci unul în mod special pentru constănțeni! Pentru lucrătorii portuari, pentru antreprenorii locali, pentru economia constănțeană! Portul Constanța este plămânul economic al României și nu avem voie să acceptăm să fim călcați în picioare la noi acasă! Ne vedem sâmbătă la Instituția Prefectului pentru a transmite Guvernului un mesaj: Portul Constanța NU este de vânzare!” – Alexandru Simion, președinte Asociația Patriot.

Protestul inițiat de Asociația Patriot din Constanța este autorizat de Primăria Municipiului Constanța și va fi organizat în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020.

PORTUL CONSTANȚA ȘI AEROPORTUL MIHAIL KOGĂLNICEANU NU SUNT DE VÂNZARE!”, transmit reprezentanții AUR.

A.V.,M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Luati o si pa SHOSHOAYKA-Fofoashka FEMEIA BARBAT-BINE pe post de VUVUZEA
2
0
Daca tactu folosea prezervativul acum nu iti mai etalai prostia mai desteptul pulii ce esti tu.
3
0
Soimii patriei-soimii patriei spre lumina vor zbura...kra kra....soimii patriei,soimii patriei ei ei la ciok la toti va da. Uraaaaaaaaaaa
5
1
golanii astia USR PNL au ordin sa vanda si ultima bucatica din tara asta
3
5
Dar Armata Romana ce produce ma?,pentru ca Aeroportul M.Kogalniceanu si localitatea Deveselu sunt mai importante pentru americani decat oricare unitate militara din Romania si U.S.A. inseamna N.A.T.O. ma,adica organizatia aia de care se tem rusi mult mai mult decat de armata de rahat a Romaniei,adica armata Romana nici nu conteaza pentru Rusi,asta ca sa intelegi si tu si alti prosti ca tine.
4
5
de mult timp romania e colonie si cosul de gunoi al U.E, nu se da voie sa mai produca nimic, sa se dezvolte trebuie tinuta tara la stadiul de carpa a intereselor globalistor corporatiilor puterilor din vest, nu ai voie sa produci un vaccin propiu ,medicamente ,sa-ti exploatezi singur resursele propii gazele din marea neagra , petrolul,aurul ,argintul,cupru ,padurile sant rase pt altii,marile fabrici maritate sau rase , agricultura si fermele puse la pamant
11
0
incep sa cred ca au dreptate cei ce spun ca nu suntem lasati sa facem o autostrada de la cta la nadlag tocmai pentru a da o valoare mica portului si altor obiective!!
9
2
se vinde si se inchide,cei mai multi si mai importanti investitori sunt reprezentanti ai unor state interesate in a ne aduce la stadiul de tara furnizoare de materii prime,bantustan,daca ceausescu interzisese exportul oricarei materii neprelucrate,muia de citu vinde si ultimile ramasite din economie
11
1
aeroportul trebuie facut cadou , nici macar vandut . oricum cine se ocupa acolo n are tangenta cu eploatarea aeroportului ...........250 de angaati care azi ce au produs cand nu zboara nimic ? azi ? nu luna asta ???
8
2
pai deja sunt vindute toate .ce dracu sa mai vinzi .
11
1
ce stiti voi?.De mult trebuia spart monopolul oligarhilor din port.In afara de prostitul amarastenilor si celor slabi de inger mai aveti ceva???
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272