REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Patronul de la Filicori, condus pe ultimul drum! - VIDEO

Patronul de la Filicori, condus pe ultimul drum! - VIDEO

Replica API 16 martie 2017 | 14:21 1801

Omul de afaceri Dumitrache Economu a fost condus pe ultimul drum de familie, apropiați și cunoscuți! Joi, 16 martie a.c., la Cimitirul Central din Constanța a fost înmormântat patronul cunoscutului lanț de cafenele Filicori. Dumi, așa cum îi spuneau prietenii, s-a sinucis prin spânzurare marți, 14 martie 2017. La cimitir au fost prezenți aproximativ 150 de persoane.

Reamintim că patronul cafenelelor Filicori din Constanța, dar care avea în administrare mai multe afaceri, a fost descoperit spânzurat. Dumi Economu, așa cum era cunoscut, locuia în cadrul complexului Arena Regia, acolo unde i-a fost declarat decesul.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină marți, 14 martie a.c., la complexul Arena Regia aflat în Mamaia Nord. Acolo au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani spânzurat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat protocolul de resuscitare. Din păcate, acesta a fost declarat decedat! Este vorba despre Economu Dumitrache, patronul lanțului celebrelor cafenele Filicori, dar care avea mai multe afaceri! Vestea a căzut ca un trăznet pentru rude și cunoscuți.

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/patronul-filicori-constanta-gasit-spanzurat-la-un-hotel-din-mamaia-nord-311339/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A fost un om bun! A ajutat mereu daca a putut!! Nu l judecati !! Nu stim noi ce s a petrecut in sufletul lui !! Dumnezeu sa l ierte !!
6
1
Danezule, urmezi tu, daca, bineinteles ai constiinta. Cum sa aiba un spanzurat constiinta ? S-a incalcat regula de baza, nu a lasat bilet de adio, nu a lasat motivele suicidului, deci, in concluzie, a fost probabil spanzurat de camatari care nu au primit la timp malaiul imprumutat pe dobanzi uriase. Orice naiv crede ca poate restituit banii luati cu camata, dar nu se pot inapoia niciodata din cauza dobanzilor la dobanzi, datoria creste progrsiv pana devine imposibil de inapoiat, si urmeaza lichidarea. Mai stiti de Iordache care a fost gasit cu capul intre stabilopozi din cauza cametei ?
3
6
sa lase funia mostenire,,
6
5
In mod normal merge in fata, dar la suicid merge in spate fara sa il bage in biserica.
6
2
Ce cauta preotul in spate ??? A fost suicid! Sau la astia cu bani Dumnezeu face o derogare ???
5
6
Eu cred ca asta e cel mai decent material scris in presa din ro. Altii au facut doar bataie de joc
4
3
DUMNEZEU SA-L IERTE ! Dumi , un om deosebit , un suflet si un caracter de mare valoare . Mare pacat , am pierdut un om si un prieten cum rar intalnesti . Replicaonline Nu mai lasati toti nenorocitii sa scrie de rau de oameni pe care nu-i cunosc macar . Aici se vede rautatea si prostia romanului frustrat . Ce conteaza ca e machedon , respect pentru oamenii care sunt capabili sa creeze ceva , sa lase in urma lor ceva deosebit . ADIO DUMI ! Mult timp o sa-mi aduc aminte de tine !
14
5
Cat de jos sa fii, ca om, ca sa filmezi asa ceva si sa pui pe internet ? Ce lepra a jurnalismului poate face asta ? Nu mai aveti nicio limita, nesimtitilor. Lasati oamenii macar sa jeleasca in pace, nu cu camerele pe ei.
33
6
Cum se face ca toti miliardarii isi gasesc sfarsirul in modul acesta sa intelegem ca este in desfasurare ruleta rusa .Condoleante amantelor si sotiilor care ramane cu banii furati de spanzurati.
12
6
Adio prieten drag! Dumnezeu sa te ierte!
15
5
A avut constinta.
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108