REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Percheziții DNA la Poliția Română

Percheziții DNA la Poliția Română

Valentina CAMARA 4 aprilie 2023 | 11:26 3350

Percheziții la Poliția Română într-un dosar privind săvârșirea unor fapte comise în 2020, având legătură cu achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

Perchezitii DNA la Politia Romana

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție –  Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu încheierea unor contracte de achiziție publică privind achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

În cursul zilei de 04 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare  în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, transmit reprezentanții DNA .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
COLCAIE DE RECHINI,CIORTANI SI MATROANE TIP LOVERBOY IAR POLICE LI SE RUPI PWLLA.NOI CU DRAG MUNCIM SI SPAGA O PRIMIM SA FIM CUMINTI IN BANCUTELE NOASTRE.
4
0
Banii din taxe si accize se duc la buget,de unde,unele firme cu spate fac asa numitele afaceri cu statul. Niste indivizi ai sistemului se imbogatesc si normal ca nu raman bani pentru inzestrarea politiei in asa fel incat sa faca fata nivelului ridicat de infractionalitate. Mai alse dupa ce politistii au strigat ,,iesi afara javra ordinara'',toti cei din sistem asemenea mentalului lui Basau,urasc politia,la care se adauga potentialii infractori,si ei prieteni cu oricine uraste ordinea si civilizatia.
2
0
Replica , prin faptul ca ati ales sa nu scrieti despre derbedeul Mihai Lupu - presedinte al Consiliului Judetean Constanta , demonstrati ca nu sunteti o publicatie independenta care sa prezinte in mod obiectiv evenimentele din oras . Rusine voua si stapanilor vostri , Mihai Lupu - DEMISiA !!!
19
2
Nea Mihai, distruge repede dosarul cu Cuza Vodă. Că după kkt-ul care l-ai făcut, poate te vizitează...știi tu cine și ne trezim draq cu toții în rahat. Te pooop!
10
2
militienii sunt hoti ??? Se infrupta din banii contribuabililor ??? Adica sunt jmenari ordinari ???
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515