REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PERCHEZIȚII în mai multe județe, inclusiv Constanța, la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri

PERCHEZIȚII în mai multe județe, inclusiv Constanța, la o firmă specializată în jocuri de noroc și pariuri

Replica API 26 septembrie 2019 | 00:07 375

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Poliției Române, miercuri, 25 septembrie, au efectuat 59 de percheziţii, în București și 36 de județe, la reprezentanții unei societăți, care ar fi instalat și utilizat programe de calculator fără licență. Potrivit informațiilor noastre, la Constanța a fost efectuată o singură percheziție, în municipiu.

Astfel, la data de 25 septembrie 2019, polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, au efectuat 59 de percheziţii la sediul social și punctele de lucru ale unei societăți comerciale. Activitățile au fost desfășurate pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea. În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă. Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate „Activități de jocuri de noroc și de pariuri” ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor. În cadrul acțiunii, au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere a persoanelor bănuite, care vor fi conduse la sediul P.Î.C.C.J., în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale. La activități au participat și polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, Institutului Național de Criminalistică, precum și polițiști de investigare a criminalității economice din cadrul a 35 de inspectorate de poliție județene (Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea).

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e fi-su. ce se naste din pisica soareci mananca
0
0
Dan Busu are legatura cu Mihai Busu, spagarul de la Garda Financiara ? Timp de 20 de ani ?
1
0
Poate il prindeti si pe dan busu de la onjn, care ii face toate cartile prin oras. Cel mai mare spagar
3
0
din Cernavoda ???.Vrem surprize,surprize...
4
1
Toate firmele cu jocuri au asociaci ai mafiei italiene, spala bani si cara valize de bani in Italia lunar.
12
0
Firma? Nu. E institutiastatului DAJ Constanta. Acolo se iau spagi mari de catre directoare. Sonel vezi ca vin si dupa tine. Apropo stie cineva care e articolul unde este prezentata Sonica ca fiind cea mai tare spagara? Cu curul nu mai poate sa.dea pt ca e babaciune dar catuse puteti sa ii puneti spagarei asteia. Si ei si prietenei Iulica. Ai divortat sa pierzi urma banilor jegoaso.
6
1
Care firma? Vrem detalii
17
0
Aceste activitati ar trebui desfiintate definitiv. Nu aduc decat deservicii cetatenilor.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272