REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Pericol de explozie la benzinăria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, după ce o mașină s-a răsturnat. Video

Pericol de explozie la benzinăria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, după ce o mașină s-a răsturnat. Video

Mirela PASCAL, Virgil STOIAN 21 ianuarie 2023 | 00:12 8469

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 21 ianuarie a.c., imediat după miezul nopții, la Ovidiu, unde a avut loc un accident rutier grav. Evenimentul a avut loc  în sensul giratoriul de la intersecția cu A4. Update: mașina a ”aterizat” în benzinărie, la un pas de pompa GPL

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Potrivit primelor informații, un autoturism a lovit sensul giratoriu, apoi s-a răsturnat.

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Au intervenit Detașamentul Fripiș cu 1 ASAS, 1 SMURD B, 1 SMURD C, 1 descarcerare și un echipaj SAJ.

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Update:

Șoferul se afla într-un Volkswagen Bora și este posibil să fi avut viteză. În momentul impactului, la ”aterizare”, după ce mașina s-a rostogolit, a avariat un alt autoturism parcat în fața benzinăriei.

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

A existat risc de explozie, întrucât mașina a fost la un pas de a se propti în pompa GPL. Nu sunt urme de frânare pe carosabil.

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Video:

Update:

La fața locului a fost găsită o victimă, cu vârstă cuprinsă între 40 și 50 de ani. Se aplică manevrele de resuscitare.

Update:

Manevrele de resuscitare au fost efectuate cu succes, victima a fost transportată la spital.

Ce spun oamenii legii

„La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 00.10, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în orașul Ovidiu, la intersecția Autostrăzii A4 cu DN 2A.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de ani, care a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, ulterior fiind proiectat, pe plafon, în incinta unei stații GPL din zonă, unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care se afla parcat.

După producerea accidentului, autoturismul răsturnat a luat foc, incendiul fiind stins de martori cu ajutorul unor extinctoare.

Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului de 42 de ani, care se afla singur în autoturism.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Reamintim că, tot în sensul giratoriu de la Ovidiu s-a mai petrecut un accident grav, pe 12 august anul trecut, în jurul orei 04:30. Șoferul unui autoturism, care rula pe A4, a sărit cu mașina peste sensul giratoriu de la Ovidiu, direct în stația GPL, acolo unde autovehiculul a luat foc. În urma evenimentului, au rezultat 2 victime cu vârste de până în 25 de ani care au fost transportate la spital.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Pericol de explozie la benzinaria de la Ovidiu, la intrarea pe A4, dupa ce o masina s-a rasturnat. Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fa doina,nu exista luna sa nu se infiga un pprost in sens,la ovidiu sau agigea.fa,cind te apropii de sens reduci viteza,unde plm va tot grabiti drogatilor ca n.aveti servicin.aveti bani,la pariuri si non stop e deschis non stop.bouarilor,cu tigaile alea poluante afumate,ymbecililor,plecati dreq afara!au ramas toate reziduurile societatii!
4
0
Sunteti niste dusi, voi cei ce m-ati comentat. E clar ca sunte rai, asa cum a spus si doamna Blidaru. Eu am spus ca accidentele se intimpla pentru ca nu sunt indicatoare care sa arate ca se termina autostrada, asa cum sunt peste tot in lumea civilizata. De aceea atitea accidente acolo, si cu turisme si cu camioane. Era pe autostrada, normal sa aibe viteza, si nu a mai putut opri pentru ca s-a trezit cu sensul giratoriu in fata. Dar voi raii, va bucurati.
0
4
Sper ca prietenul matale sa nu mai conduca vreodata dobytoako! Daca treceau copiii tai pe acolo si ii facea asta chiselita?
2
0
Tanti, aseară cu ceva timp înainte am trecut pe acolo și chiar n-am chef sa mor nevinovata, rupta in bucăți si eu si masina mea, in floarea vârstei, cu viața înainte si cu un copil de 16 ani pe care îl cresc si pe care vreau sa îl văd realizat, însurat si sa-mi cunosc nepoții, din cauza javrei aleia (dacă tot ne faci pe noi javre) pe care îl Cunoști tu. De parca faptul ca îl Cunoști, îl absolvă de orice vina. Bine ca n-a fost pieton, alta masina cu alt sofer si ca n-a explodat Ovidiul azi-noapte. Cât despre javra ta de la volan, sper sa nu mai pună mâna pe volanul la vreo masina, marele profesionist.
5
0
Prietene , sunt indicatoare care te atentioneaza pentru sfarsit de autostrada ,sunt indicatoare pentru restrictie de viteza , in cascada, 130, 100 ,70, 50 , 30 , sunt marcaje si pe asfalt in sensul asta, ce mai vrei ? Pai , daca casti ochii in telefon...cine sa le vada ?
9
1
Intr-un final statia aia de gpl va sari in aer ! La cati dementi circula pe sosele , este de asteptat...
8
0
Este doar o chestiune de timp, pana cand statia aia de gpl va sari in aer ! Pana intr-o zi, in care vine unul mai hotarat decat berbecii anteriori !
7
0
Chiar este necesar sa comentați in așa fel? Nu știe nimeni ce sa întâmplat. Poate i sa făcut rau poate a cedat mașina. Îl cunosc pe sofer. Era sofer profesionist. Ar trebui sa fim mai umani nu niște javre care se mănâncă între ei
1
10
ESTE POSIBIL SA FI AVUT VITEZA,CE EXPRIMARE ,A AVUT VITEZA V1 DE DECOLARE,SI NO CENTURA,EU ZIC SA DESFIINTAM SI AUTOSTRAZILE SI SENSURILE GIRATORII,CHIAR SI DRUMURILE NATIONALE CA SA POATA ALERGA IN VOIE PE JOS SI ASA NU ISI MAI RUPE GATUL,NU RESPECTAM NICI O REGULA,NU SE APLICA NICI O LEGE DIN CAUZA CORUPTIEI DAR AVEM NUMAI PRETENTII, NOI NU DAM NIMIC INAPOI
12
0
Problema este ca nu exista niciun indicator care sa arate ca se termina autostrada, sunt 2 foarte mici, ca si toate celelalte indicatoare de pe A4. Au murit atitia oameni, si atitea accidente, ptr ca oamenii nu au de unde sa stie ca autostrada se termina intrun sens giratoriu dintrodata! Nu e posibil asa cea, cnair, politia, chiar nu realizeaza? Suntem tare nenorociti! Pacat
2
13
au mai fost accidente acolo si benzinaria e cam aiurea amplasata, mai bine ar face un zid ca ala de pe la suceava sa-si lipeasca creierii vitezomanii si drogatii
10
0
meserias cipanul cascador.cind treci de pe cimp la volan e greu taica,tare greu!
10
2
Alt tantalău, să mă cac pe el de râs!
7
2
S-a lecuit kakatul acum de viteza?
12
3
Nu-i mai satura dracu’ sa-i ia cu viteza lor, de rahati. Fac des drumul pana la Oituz și majoritatea circula cu viteza, nu mai zic de “experții” in condus de la Tulcea. Încalcă regulile de circulație, circula cu viteza, pun viața in pericol celorlalți participanți la trafic, calcă animale, se baga in cwrul mașinii din fata la câțiva centimetri. Sa crape, dar sa crape singuri, sa nu omoare și pe alții așa cum a omorât-o drogatul acela pe femeia din Tulcea.
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272