REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PERICOL PUBLIC! Doi recidiviști au ATACAT oameni pe stradă pentru a le FURA bunurile!

PERICOL PUBLIC! Doi recidiviști au ATACAT oameni pe stradă pentru a le FURA bunurile!

Replica API 7 decembrie 2018 | 09:43 296

Constantin Ciprian Tarnaruţchi a fost arestat la finele lunii noiembrie pentru că a fost prins la volan mort de beat și fără permis. Acesta fusese eliberat recent din închisoare. De asemenea, Eugen Batală, un 'cunoscut' al oamenilor legii, care a stat în închisoare și pentru ultraj (de unde posta poze pe Facebook), a fost acum reținut. Amândoi ar fi tâlhărit mai multe persoane, în plină stradă!

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de furt, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat doi bărbați, cu vârste de 27, respective 52 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptelor. Astfel, la data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, cei doi bărbați ar fi deposedat un bărbat, în vârstă de 80 de ani, de o borsetă în care se afla suma de 200 de lei, în timp ce acesta se deplasa pe raza municipiului Constanța, cu un autobuz. În aceeași zi, în jurul orei 12.10, cei doi bărbați ar fi deposedat și o femeie, în vârstă de 75 de ani, de un telefon mobil pe care îl purta într-o poșetă. Bărbatul de 27 de ani, adică Constantin Ciprian Tarnaruţchi, se află în prezent în stare de arest preventiv într-o altă cauză, iar cel de-al doilea bărbat, fiind vorba de Eugen Batală, a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță și propus spre arestare. Prejudiciul în cele două cazuri, estimat la aproximativ 500 de lei, a fost recuperat în proporție de 50% și predat persoanelor vătămate. Cercetările continuă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
multumim tudorel! o sa iti vina si tie randul stai linistit
4
0
Ai dreptate man.S-a uratit intr-un hal fara de hal Constanta.Henri Coanda colcaie de hoti.K la obor de altfel.Asta este! Un oras care inainte de revolutie era pe locurile 2-3 in economia nationala acum nu shtiu daca mai e pe locurile 12-13...
3
0
a locui in constanta este ca si cum ai locui in cartierele marginase ale islamabad-ului. Hoti,cersetori,caini,criminali,violatori,tigani la ghicit si furat,trafic criminal ,morti la volan,pe treceri,autoritati corupte si nepasatoare , gropi,fara trotuare,iluminat slab, blocuri care arata mai rau decat cele din prypyat.Este un oras mort,murdar cu oameni care nu trag apa la wc,si au gucci pe ei . am parasit aceasa comuna tiganeasca si va spun ca e cea mia buna alegere pe care am putut sa o fac ,acum simt ca am o viata. Parasiti cta si lasati-i sa se ucida intre ei!
6
0
Or fi hastagisti, astia ataca oamenii civili pe strada si cauta de ouole lui Dragnea
3
3
Batala o sa mori la izolare.
2
0
Sa multumim PSD -ului pentru grija deosebita pe care o poarta banditilor .Libertate pentru hoti si taxe mari pentru cei ce muncesc.Jos inteligenta , sus prostii! Raspunderea insa,nu o poarta numai PSDragnea ci mai ales votantii lor...cei care se simt fericiti doar atunci cand sunt condusi de hoti si tampiti.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108