REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Peskov: Avansarea de către occidentali a unor date pentru o eventuală invazie a Ucrainei, provocatoare

Peskov: Avansarea de către occidentali a unor date pentru o eventuală invazie a Ucrainei, provocatoare

Replica API 22 februarie 2022 | 12:28 470

Avansarea în mod repetat de către ţările occidentale a unor date pentru o eventuală invadare a Ucrainei de către Rusia este provocatoare şi poate avea efecte adverse, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Dmitri Peskov

Preşedintele american Joe Biden a declarat vineri că este convins că preşedintele rus Vladimir Putin a luat decizia de a invada Ucraina şi că, deşi încă mai este loc pentru diplomaţie, se aşteaptă ca Rusia să treacă la acţiune în următoarele zile. Rusia a negat în mod repetat că se pregăteşte să invadeze Ucraina, notează Reuters.

Preşedintele rus Vladimir Putin nu ţine cont de aceste declaraţii ale statelor occidentale, a spus Peskov pe canalul de stat Rossia 1.

"Cert este că asta duce direct la o creştere a tensiunilor. Iar când tensiunile escaladează la maximum, cum se întâmplă acum, de exemplu, pe linia de contact (din estul Ucrainei), atunci orice scânteie, orice incident neplănuit şi orice provocare minoră plănuită pot duce la consecinţe ireparabile", a adăugat Pekov.

"Aşa că toate acestea au - sau pot avea - consecinţe adverse. Exerciţiul zilnic de a anunţa o dată a invadării Ucrainei de către Rusia este o practică foarte proastă", a mai spus el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Strada B.P.HASDEU trebuie sa fie facuta cu sens unic, deoarece toate masinile sunt parcate pe ambele trotuare, iar pietonii sunt obligati sa mearga pe strada , riscand sa fie accidentati. Vom face plangere penala impotriva lui Chitac Virgil, Primarul Constantei, pentru neglijenta in serviciu!
0
0
bagi batu prin gard si misti de el , caini vin si daca gardul e spart...cine i de vina?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108