REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
11.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PICIOARE în față și FEMEI strânse de gât! Cu asta se 'LAUDĂ' un bărbat din Medgidia!

PICIOARE în față și FEMEI strânse de gât! Cu asta se 'LAUDĂ' un bărbat din Medgidia!

Replica API 25 octombrie 2019 | 00:00 660

Fapte comise în Spania!

Fapte comise în Spania!

Un tânăr din Medgidia a fost condamnat în Spania pentru mai multe fapte comise în Madrid. Acesta a agresat două persoane, pe una dintre ele lovind-o cu picioarele, inclusiv la nivelul feței, dar a și încercat să sustragă bunuri dintr-o locuință. Astfel, printr-o cerere a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, înregistrată pe rolul Curții de Apel, s-a solicitat să se dispună recunoașterea hotărârii judecătorești pronunțate de către autoritatea judiciară din Spania față de numi tul A.M. și executarea pedepsei aplicate într-un penitenciar din România, fiind vorba de o pedeapsă de 1.836 zile închisoare. Cererea procurorilor a fost admisă.

A.M. este din Medgidia, are 35 de ani și a fost condamnat de autoritățile judiciare din Spania la pedeapsa de 1.836 zile închisoare. Individul, în timp ce se afla în Parcul Madrid Riio, amplasat între Puente del Rey și Puente de Segovia, prin exercitarea de violențe (aplicarea de lovituri cu picioarele în zona feței și a capului), a încercat să sustragă geanta care se afla în posesia persoanei ce însoțea victima (o femeie). Persoanei vătămate i-a fost cauzat un politraumatism cranian și facial, care a necesitat pentru însănătoșire asistență medicală de urgență și 5 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. A fost atunci condamnat cu suspendare, însă bărbatul din Medgidia nu s-a lăsat. Alături de un alt individ au încercat să sustragă bunuri prin efracție (forțarea închizătorii ușii de acces) dintr-un imobil amplasat în Madrid. Cei doi au fost surprinși și arestați. Daunele cauzate imobilului au fost evaluate la suma de 925 euro. Totodată, același inculpat împreună cu o altă persoană au acostat o femeie, aflată în zona unui restaurant, intenționând să îi sustragă bunurile pe care le deținea aceasta. Au imobilizat-o și au împins-o, ea căzând pe sol. Ulterior, unul dintre participanți i-a pus genunchiul pe spate, ținând-o și de gât, iar celălalt i-a sustras geanta în interiorul căreia se afla un portofel din piele, buletinul și permisul de conducere, cardul de sănătate, cardul bancar, un telefon mobil marca Apple Iphone 7, suma de 85 euro și alte bunuri personale. Urmare acțiunilor de violență exercitate de către cei doi inculpați, victima a suferit leziuni, respectiv: rană în regiunea facială, contuzie la umărul drept și durere cervicală, necesitând o primă asistență medicală. Persoana condamnată a executat un număr de 372 zile închisoare din durata totală a pedepsei privative de libertate stabilită (conform calculului efectuat în data de 08.01.2019). Astfel, data la care se consideră pedeapsa executată este menționată: 11.01.2023.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu e barbat ba,e tigan turc.Astia nu.s oameni!
1
0
Or mai fi multi ca relu asta ?,auzi cica a invatat el de la tasu ca femeia nu asculta de bataie dar tot trebuie batuta,asa a vazut el la tasa si asa face si el !!!!.Eu cred ca sunt si femei panarame si barbati nu esti buna daca esti femeie si invers,totusi daca nu se intelege unu cu altul este divortul nu bataia sau omorul.
2
0
Nu va inteleg frate ! Ai o femeie care are gura precum , sirena de pe bloc ? Sau ii plac in genere barbatii , mai mult decat trebuie ? Incerci sa rezolvi situatia verbal . Daca nu ..pa . Nu stai cu cineva , ca sa o bati sau sa o certi non stop . Este o risipa constanta de energie . Un punct de vedere , stiu ca sunt injurat .
4
0
femeia nu intelege ce inseamna bataia, asta mia zis tata toata copilaria si eu am ajuns la aceeasi concluzie, am atinso pe nevastamea de multe ori si tot nu sa prins nimic de ea,mama a luat bataie de la tata de mult si acum la aproape 70 de ani tot o mai fura, CONCLUZIA este FEMEIA NU INTELEGE BATAIA ORICAT DE MULTA BATAIE AR INCASA.
6
2
moarte tiganilor !
11
1
Diaspora...
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272