REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Piţipoancele forţează începerea sezonului estival, în chiloţi

Piţipoancele forţează începerea sezonului estival, în chiloţi

Replica API 1 iunie 2020 | 00:21 22297

Nici nu s-a dat startul sezonului estival, că pițipoancele au început să-și etaleze bucile. Este de înțeles, mai ales dacă au cu ce să se laude, iar, ce-i frumos, şi lui Dumnezeu îi place.

Însă, pentru unele, rușinea a fost lăsată acasă, odată cu ridicarea restricțiile. O pițipoancă a defilat prin Mamaia duminică, pe aleile din zona Nuba Beach. Şi-a expus, astfel, ambele fese, în toată splendoarea lor, atât soarelui, cât şi privirilor turiştilor. Dacă era pe plajă, înţelegeam. Sau, poate se crede la Milano, capitala modei. De apreciat, totuşi, că şi-a acoperit bustul…nu ştim cât de generos!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum am mai zis si intr un alt articol, "jurnalistii" de la replicaca sunt niste orfani morti de foame
7
1
Eu cred ca posesoarea bucilor e virgina.
8
4
De ce nu ati pus titlul "romancele frumoase se bucura de soare deja" ? Va era atat de greu sa faceti un PR bun, voi Replica de Constanta. Nu fiti misei!
10
3
S-a dus Covid-ul si nu mai aveti despre ce sa scrieti? Va forteaza sefii sa scrieti fel si fel de aberatii. Da,cum s-a imbracat nu este frumos,dar sa scrii un articol despre asa ceva e pur si simplu noaptea mintii!
20
5
Si va mai numiti jurnalisti, panaramelor?!
23
8
Poate donsoara Pascal scria si sursa pozei: FB al Sorin Lucian Ionescu... Ca deplasatu' pe teren este scump.
10
2
Arata ca in Syria Mamaia,ce bine arata cand o lasase Ceasusecu si cum arata dupa 30 de ani in care PARVENII DIN POLITICA ROMANEASCA, fostii securisti ,si au bagat ghearele nespalata?
17
2
Mirelo a meritat sa treci prin curtea scolii ca sa te educi, sa ai o meserie si s-a ajungi sa scrii despre buci. Felicitari ! Familia ta se mandreste ca te-a trimis la scoala si ar vrea poza cu bucile in sufragerie.
27
6
tipa a fost gonita de catre concurenta de pe bdul Aurel Vlaicu si a venit la produs in Mamaia Nord. are preturi bune...
21
3
Nu compara tu articolul scris de mirela cu felul.cum.o.jignesti tu macar la fata e draguta tare curioasa cum ai.tu curul festejit sau plin de raie sau plin de floci cine stie oricum nu ne arata nu de alta dar nu prezinti.interes
5
9
nu are bani de masaj dar defileaza cu fakeuri de balenciaga si curul la vdere. Fa nu iti e rusine? Mai arati si curul ala din care iese salamul ieftin mancat cu o seara inainte. ale dreq rapandule, e greu sa mai ramai straight in ziua de azi cu asemenea scarbaciuni
15
5
Aia e o terminata cu celulita cur tesit si sunculite in crestere unde dracu ati vazut voi trufanda frumoasa De cand nu ati mai ...
18
7
Noua ne place. Sa defileze astfel cat mai multe.
13
10
Unde vezi tu pitipoance Mirelo pentru ca in poza asta este doar o ratacita care umbla printr-un loc unde se vad doar betoane in rest nimic viu,nici macar un rond de flori poate tocmai din cauza asta a iesit si fata asta in evidenta,mai da putina culoare pustiului cenusiu.
12
3
Astea sunt curvulite de liceene sau studente in cautare de barbat-prostanac cu bani pentru intretinere!
15
4
Asta se-ntampla pt ca sunt in cardasie cu politia. Altfel nu ar exista asemenea scene.
11
4
Cum dracu sa iesi cu , curul ala la vedere pe strada , asta merita izolata pe viata
21
3
este cuib de curwe si chat iste
16
4
Niste curve imbecile si nesimtite,care cred ca li se permite orice!o parvenita care cica e cool!imi pare rau sa o spun dar foarte putin oameni cu mintea unde trebuie se mai gasesc.....
25
4
nepoatele sint disperate!In plus trebuie sa acopere cheltuielile pe vautura,droguri,asa ca maimutzele isi arata .ururile,precum suratele din copaci.A iesit fata la produs!
24
7
Fituica asta tot incearca sa atraga turisti pt patronii de hoteluri. Tot vrea sa-i faca pe fraieri sa vina in mamaia. Probabil doar cea din poza e azi prin mamaia. Bine ca au gasit o persoana. Maine, pleaca si asta la bucuresti, si mamaia va fi iar a cainilor vagabonzi.
19
6
Da, si la nuba beach erau un milion de oameni pe plaja...ia mai fugi cu cercul draga Mirela
16
5
Ma, nu e rau! tipa e tanara, arata bine si e futabila. Grav era daca aparea Mirela Pascal cu bucile goale, veneau aia de la Mare Nostrum sa gaseasca balena esuata.
36
4
... drogata ! Ce sa zic ... mare frumusete !
19
7
Poponarul teodosie isi va etala curul spart
27
11
sa vezi cand o sa isi etaleaze si PITIPONCII bucile...atunci belea.
46
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108