REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Plaja din Mamaia se pregătește pentru primii turiști

Plaja din Mamaia se pregătește pentru primii turiști

Replica API 15 mai 2020 | 00:00 1563

În contextul în care turismul românesc se află în continuare la pământ, iar hotelierii de pe litoral anunțau înmormântarea lui chiar în acest weekend și închiderea afacerilor din stațiuni, iată totuși că plajele vor fi pregătite în orice caz, pentru a permite accesul turiștilor și relaxarea de care au nevoie după niște luni critice provocate de inamicul numărul unu al planetei, coronavirusul.

Bogdan Bola: Facem treaba cu toate efectivele din dotare. Păstrați plajele curate!

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) continuă procedurile de amenajare a plajelor din stațiunea Mamaia. Bogdan Bola, directorul ABAD, îndeamnă constănțenii și turiștii care vor sosi la malul mării, nu știm când, să păstreze plajele curate și după ce utilajele le vor părăsi. „Continuă operațiunile de igienizare a plajelor, de discuire și de nivelare a nisipului pe tot litoralul constănțean de către #ABADL. În așteptarea unor vremuri mai bune și a constănțenilor care așteaptă să se bucure de soare, de mare și de nisipul curat, noi ne facem treaba cu toate efectivele din dotare. Și nu uitați: păstrați plajele curate!”, a spus Bogdan Bola.

Demersurile au început de la sfârșitul lunii aprilie

Vom trece angajații noștri din nou să lucreze și să pregătească plajele, deoarece căldura va veni și constănțenii (să sperăm și turiștii) vor dori să se bucure de plaje curate, cu nisipul fin. Mai sunt multe de făcut, dar noi vom face tot ce putem să aducem un un strop de normalitate pe litoralul nostru”, declara Bogdan Bola la sfârșitul lunii aprilie, atunci când angajații ABADL intrau deja pe plajele constănțene ca să le curețe de gunoaie. Astfel, de mai bine de o săptămână, mai multe utilaje ale administrației au intrat pe plajele din Mamaia pentru nivela nisipul și pentru a le curața de gunoaie.

Bogdan Bola

Acest lucru a fost ilustrat în urmă cu câteva zile și de unul dintre administratorii de plajă, din zona Cleopatra a stațiunii Mamaia, care a confirmat faptul că în toiul zilei, angajații ABADL acționau pentru nivelarea nisipului.

Citește și: Bola zice că plajele vor fi pregătite pentru începerea sezonului estival

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In fiecare an se pregateste, dar pe toata durata sezonului se lucreaza incontinuu la tot felul de cosmelii.
0
0
Bola,pana nu elimini coruptia din institutie nu o sa performezi in fuctia in care ai fost uns politic.Ai fost pus de niste grupuri de interese si trebuie acum sa joci cum iti canta ei.Ai demolat numai beach barurile care ai vrut,mai sunt o gramada care nu au autorizatie de constructie,acolo ti-e frica sa actionezi,sa le demolezi?Ti-e frica sau interesele nu iti permit,sau poate ma insel si o sa le demolezi,succes si asteptam cu nerabdare demersurile tale normale intr-o societate nealterata.
1
0
daca n ar exista prosti ca tine nimic n ar fi compromis
0
6
Astia nu s-au prins cA sezonul estival este compromis..as zice total..anul asta !
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108