REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
12° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

PLAJA SĂLBATICĂ de la CORBU s-a UMPLUT de ANIMALE

PLAJA SĂLBATICĂ de la CORBU s-a UMPLUT de ANIMALE

Replica API 28 iulie 2020 | 23:13 2551

În căutare de linişte şi distanţare socială, mulţi turişti aleg să îşi petreacă minivacanţele pe plajele sălbatice de pe litoral, însă fără să ţină seama de faptul că se află în rezervaţii naturale. Astfel că, tonele de gunoaie lăsate în urmă dovedesc cum aceste arii protejate sunt călcate în picioare, la propriu, de către turişti.

Zecile de maşini parcate în apropierea plajei Corbu arată interesul pe care turiştii îl acordă zonelor sălbatice, mai ales pentru liniştea şi peisajul pe care le oferă, dar cei care vin pe litoral lasă impresia că uită de regulile bunului simţ. Plajele se transformă în uriaşe tomberoane de gunoi sub asaltul turiştilor.

Dezastru pe plaja Corbu

În presupusa parcare amplasată la intrarea pe plaja Corbu domneşte un tablou alarmant: tomberoanele de gunoi sunt pline ochi cu resturi, iar saci cu gunoaie zac „uitaţi” în iarbă. Paradisul sălbatic al plajei este sufocat de nesimţirea oamenilor care lasă în urma lor un adevărat dezastru ecologic. Oamenii îşi fac de cap pentru că pe plajă nu este nimeni care să le ceară socoteală şi dau vina pe autorităţi pentru că nu golesc tomberoanele.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu ca primarie , dai o lege ca fiecare turist cand paraseste plaja sa-si care gunoiul acasa sau la un depozit, apoi angajezi doi politisti comunitari sa dea amenzi la greu,, te umpli de bani de pe urma ghiolbanilor fmm!
4
0
Daca poza e reala nesimtiti sunt cei care ar trebui sa ridice gunoiul. Daca tu mergi in vacanta....iti strangi frumos gunoiul si il lasi langa pubela pt ca sunt pline oki....inseamna ca esti animal? Cred ca animale sunt cei care scriu aceste kkurit de articole
2
2
Bravul nostru popor.
1
0
Eu vad si gunoaie aruncate dar mai rau este ca sunt tomberoane suprapline cu saci plini cu gunoie langa neridicate ,daca pretul pentru transportul gunoiului este prea mic atunci mariti taxa pentru turisti care vin acolo dar sa fie intotdeauna containere unde se pot arunca gunoaiele si dupa ce sunt tomberoane dar tot se arunca gunoaie aiurea atunci dati amenzi,dar amenzi mari.
5
0
Adio farmec frumos de plaja salbatica, de acum se pare ca este un inceput de cuib de cocalari si se pare ca se inmultesc... Este atat de greu sa se interzica accesul masinilor, cu anumite exceptii in ce privesc anumite servicii in caz de situatii urgenta?
5
1
oamenii aduna gunoiul dar polarisul nul ridica
4
3
Urat articol, rusine la jurnalista diana m; turistii nu sunt animale!
4
5
aha...dar cand incaseaza taxe turist..taxe machina e bine nu?...pai mai scoateti neste lovele de la tescherea dnule guvernator si platiti primariei Corbu pentru ridicarea gunoiului...sau inchideti dracu plaja,,,bagati armata acolo si gata ati rezolvat problema
5
1
ati facut reclama normal ca au venit animalelel ghertzoiisi pitipoancele .asa ati distrus si vama veche .si ati facut maneloteca acolo .
8
1
Sa se stabileasca acolo ce sa va fac
5
0
Bai,vin prostii aia de la vier photen si altii ca ei cu microbuze pline de javre pe care le l;asa pe plaja,in corbu,2 Mai,Vama veche.Javrele alea distrug toate animalelel ramase si fac o galagie imensa toata noaptea prin orase,Mangalia,statiuni,etc. Muriti ba! Primaria,controlati-le ba trocaricele si amendati-i!Localnici,aveti grija si dati-i in git,chemati politia!
5
1
Gunoaie sunt cei care le arunca pe ori unde. Nu pot fi catalogati oameni.
5
0
jigniti patrupedele cu titlul asta
7
0
Din cate vad eu nu au mai ridicat gunoiul din 2015, am recunoscut sacul ala galben care l-am lasat eu acolo ultima data .
8
1
Animalele cu doua picioare sunt beleaua acestei planete!
9
0
Arunca turistii gunoaie , dar si primaria se "inghesuie" sa nu le stranga.Plaja de la Corbu nu este cine stie ce, acolo haosul domneste. Numai d8n taxa de parcare , aplicata pe zi nu pe ore , si se strangeau bani frumosi. Apoi alta taxa pt gunoi, faci nu faci gunoi, ai pus cortul ai scos si taxa pt ridicarea gunoiului. Apoi taxati proprietarii de terenuri pt ca permit unora sa se instaleze acolo. Bani si iar bani cu care zona se poate amenaja, cu cap, fara sa afecteze peisajul. Cei care au cort direct pe plaja, sa plateasca mai mult iar primaria sa traseze o linie de demarcatie. Si wcuri !
7
0
Gunoierule traiesti carand gunoiul
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212