REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL Constanţa: Avem încredere într-un rezultat bun

PNL Constanţa: Avem încredere într-un rezultat bun

Replica API 24 mai 2014 | 00:00 194

Filiala Constanţa a Partidului Naţional Liberal afirmă că, "indiferent de rezultatul alegerilor, PNL iese întărit din această campanie electorală".

"Cei care s-au implicat în campania PNL au făcut-o cu toată dăruirea, sinceritatea şi curajul. Vorbim despre simpatizanţi, despre membri din toate organizaţiile care au pus umărul la această campanie pentru un singur motiv - acela că sunt liberali, cred în Partidul Naţional Liberal şi în soluţiile liberale. Se cuvine să le mulţumim pentru efort.

Suntem mulţumiţi că am făcut o altfel de campanie: una în care am vorbit despre lista noastră de candidaţi şi activitatea europarlamentarilor noştri, una în care am lansat Programul pentru Parlamentul European - "Prosperitate, Naţiune, Liberatate" şi direcţiile unui nou Program economic - "Economia liberală. Prin noi înşine", pe care îl propunem de acum înainte spre dezbatere societăţii româneşti.

Acesta este un proiect pe care abia acum îl începem şi un drum pe care-l propunem pentru România pe termen lung, dincolo de ziua de 25 mai. În timp ce alţii se joacă de-a demisia, noi, liberalii, ne-am văzut de drumul nostru. Noi n-am făcut o campanie cu minciuni şi manipulări grosolane, n-am încălcat legi şi n-am ameninţat pe nimeni, aşa cum a făcut PSD. Aceasta este diferenţa fundamentală între noi şi ei.

PNL este mai mobilizat ca oricând şi avem încredere într-un rezultat bun. De aceea, le spunem oamenilor să vină la vot pe 25 mai, pentru că este dreptul lor, pentru că este momentul cel mai important în democraţie şi pentru că miza acestor alegeri nu este doar Parlamentul European, ci parcursul României pe termen lung: fie construim o Românie cu adevărat europeană şi o economie liberală, fie devenim o feudă roşie, pe care şi-o dispută baronii locali ai PSD. Oamenii trebuie să ştie că dacă stau acasă de fapt nu-i sancţionează pe politicieni, dimpotrivă. Un vot neexprimat este un vot pentru PSD la aceste alegeri. În al doilea rând să voteze PNL. Avem cea mai bună echipă de candidaţi care pot influenţa prin politica europeană viaţa fiecăruia dintre noi. PNL este singurul care poate opri PSD să acapareze toată România şi are puterea de a schimba direcţia greşită în care actuala guvernare ne duce. Avem soluţii liberale şi suntem pregătiţi cu o formulă de guvernare viabilă, cu tandemul Antonescu - Iohannis", transmite PNL Constanţa printr-un comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108