REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PNL, reacţie faţă de trecerea membrilor de la Cumpăna în rândul PMP

PNL, reacţie faţă de trecerea membrilor de la Cumpăna în rândul PMP

Replica API 10 octombrie 2016 | 00:00 280

sursa foto psnews.ro

Ca urmare a anunţului făcut sâmbătă, 8 octombrie a.c., de preşedintele PMP Constanţa, Claudiu Palaz, privind înscrierea în rândurile PMP a mai multor membri ai Organizaţiei Cumpăna a Partidului Naţional Liberal, liberalii au reacţionat: „Organizaţia PNL Cumpăna desfăşoară, în prezent, o serie de proiecte pe termen mediu şi lung, prin care îşi propune să obţină un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie şi să câştige Primăria şi Consiliul Local Cumpăna la alegerile locale din 2020.

Succesul acestor proiecte depinde de gradul de coeziune şi integritate morală a tuturor membrilor organizaţiei. De asemenea, PNL Cumpăna îşi propune să facă o opoziţie constructivă şi reală în cadrul Consiliului Local Cumpăna, dar şi în acţiunile pe care le va desfăşura în viitor în folosul comunităţii locale. „În privinţa consilierului local liberal care a ales să se înscrie în PMP Constanţa, însoţit de alţi câţiva foşti membri ai PDL, reamintim că activitatea acestuia în CL Cumpăna nu a fost una constructivă şi productivă.

Mai mult, consilierul Constantin Solomon este cunoscut ca apropiat al PSD, acesta votând de nenumărate ori, în şedinţele CL Cumpăna, în favoarea proiectelor propuse de reprezentanţii social-democraţi. De asemenea, acesta poate fi considerat deja un traseist politic, fiind, de-a lungul anilor, membru al PSD, al Partidului Ecologist, al PDL, al PNL şi acum al PMP. Considerăm această atitudine şi stare de fapt una incompatibilă cu noile direcţii şi proiecte politice pe care Organizaţia PNL Cumpăna le desfăşoară în prezent şi, drept urmare, salutăm decizia acestora de a trece la PMP”, se arată într-un comunicat al PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108