REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Poliția Locală face „ordine” în cartierul Coiciu: amenzi pentru cei care stau fără forme legale!

Poliția Locală face „ordine” în cartierul Coiciu: amenzi pentru cei care stau fără forme legale!

Replica API 2 februarie 2019 | 02:31 511

Polițiștii locali au „descins”, joi, 31 ianuarie a.c., în zona străzilor Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, din cartierul constănțean Coiciu, în căutarea indivizilor care locuiesc fără forme legale în locuințele respective, dar și pentru igienizarea și menținerea curățeniei în zonă. Acțiunea s-a soldat cu amenzi de peste 3.200 de lei.

Periodic, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța realizează acțiuni în zonele „rău-famate” ale municipiului Constanța, în scopul menținerii ordinii publice și a curățeniei. Nu de puține ori, locuitorii din zona străzii Semănătorului au reclamat mizeria care se strânge în curțile unor imobile aparțințând Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța, unde locuiesc mai multe familii nevoiașe. Tot vecinii au reclamat, în repetate rânduri, faptul că în imobilele respective locuiesc claie peste grămadă numeroase persoane, fără a avea formele legale necesare, fac gălăgie și sunt certați cu normele de igienă. „Aruncă gălețile cu apă murdară în mijlocul străzii, de nu mai poți trece pe acolo de miros!”, ne sesiza un cititor „Replica de Constanța” în urmă cu ceva vreme.

Joi, 31 ianuarie a.c., Poliția Locală a realizat o acțiune în zona respectivă, din cartierul Coiciu, mai precis pe străzile Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, pentru depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale. În cadrul acțiunii, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de idetitate ale cetățenilor români. De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni pentru neîntreținerea curățeniei în interiorul și exteriorul imobilelor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au găsit și un câine dintr-o rasă periculoasă – American Staffordshire Terrier – care nu era întreținut corespunzător, respectiv nu era vaccinat. În urma acțiunii, au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 3.200 de lei.

De asemenea, pentru că au fost găsite mai multe construcții fără autorizații, au fost încheiate cinci note de constatare cu invitația de a se prezenta la sediul instituției în vederea încheierii proceselor verbale de constatare și sancționare a contravenției în baza Legii 50/1991 republicată, pentru executarea de construcții fără autorizație.

„Menționăm că zona a fost igienizată de contravenienți în timpul exercitării controlului. Totodată, a fost notificată și Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța ( RAEDPP) pentru luarea măsurilor care se impun în cazul persoanelor care locuiesc în zonă fără forme legale”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Constanța.

F.B.

Citește și: AMENZI ca DAR DE NUNTĂ. Petrecerea ţiganilor de pe Semănătorului, întreruptă de poliţiştii locali!

Polițiștii locali și jandarmii au făcut ordine în Coiciu: au fost aplicate amenzi de 7000 de lei

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
la asta ma gandeam si eu de mult chiar si la Molotov orice e bun pentru jegurile astea de tigani
1
0
Pe vremuri se numea militie si se numea razie care era supravegheata de col. Bitu and co. In curind va veni si ciparea de la statul paralel care va stii citi mai traies in romania liberi fara taxe si impozite. Moar.. imperialistilor-satanisti. La groapa cu markx, lenin, stalin, merkelk, sarcozi, dragnea... pana ce vom fi liberi ca pasarile cerului.
2
1
Ptr. politie vedeti sa nu dati din greseala peste traficanti de droguri ..bisnitari de tigari etc. acolo este cartierul general al sfintilor si carturarilor ...
3
2
Solutia: Napalmul ,ieftin si fff eficient!
5
2
RAEDPP Spaga sa traiasca
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108