REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Politicienii se sfiesc să spună ce fac de Anul Nou

Politicienii se sfiesc să spună ce fac de Anul Nou

Replica API 29 decembrie 2011 | 00:00 118

Probabil să nu ne complexeze...

Probabil să nu ne complexeze...

Dacă de Crăciun nu ştiau cum să se mândrească mai tare despre cât de frumos este să îţi petreci sărbătorile în familie şi cât de liniştitor va fi, în ceea ce priveşte Revelionul politicienii sunt într-o oarecare măsură mai rezervaţi. Una dintre posibilele lor temeri ar fi că cine-ştie-cine ar putea să scornească o poveste ţesută în jurul unui pahar cu vin sau în jurul vreunui anturaj "nepotrivit", de parcă ei n-ar fi oameni şi n-ar avea dreptul la mici plăceri ale vieţii, măcar pentru o noapte. Cert este că, dintre cei chestionaţi, unul singur îşi petrece Revelionul acasă. Cel puţin la nivel declarativ.

Deputatul Amet Aledin îşi va petrece noaptea dintre ani alături de membrii comunităţii pe care o reprezintă. "Alături de unul dintre prietenii mei, medic al comunităţii, facem revelionul la restaurantul Nunta Zamfirei. Această locaţie are un asociat tot din comunitatea noastră, iar acolo ne vom strânge mai mulţi să petrecem împreună", a declarat acesta pentru Replica de Constanţa. Cu acest prilej, total întâmplător, s-a dezvăluit locaţia unde, cu siguranţă, va fi prezent şi subprefectul Aidun Curt-Mola, care afirmase că va face Revelionul "într-o locaţie din Eforie, alături de prieteni apropiaţi".

În mod total neaşteptat, senatorul Mircea Banias a declarat că n-a făcut nici un plan pentru noaptea dintre ani. "Încă n-am vorbit cu nimeni, dar cred că rămân în familie, acasă", a declarat senatorul. Gestul nu este neapărat ieşit din comun, dar parcă totuşi s-au dus vremurile Revelioanelor din faţa televizorului unde rulează "Stela şi Arşinel".

Liberalul George Dragomir susţine că sunt şanse mari să-şi petreacă revelionul la Constanţa, într-un cadru intim alături de prieteni şi colegi. "Momentan sunt la Bucureşti, dacă reuşesc să rezolv ce am de rezolvat, voi fi în Constanţa de Anul Nou, cu colegi şi prieteni", a spus deputatul. De cealaltă parte, colegul şi prietenul său, senatorul Puiu Haşotti, are o abordare specială. "Unii sunt de părere că îmi fac Revelioanele în străinătate, eu sunt de părere că sunt acasă, în România", a declarat Haşotti. Cu chiu cu vai am reuşit să smulgem informaţia conform căreia locaţia aleasă se află undeva în judeţul Covasna.

Senatorul social-democrat Alexandru Mazăre nu se dezice de la "tradiţia" cu sporturi de iarnă în Austria. "Mă duc şi anul acesta la schi, în Austria, dar promit că voi fi mai cuminte şi mai atent", spunea senatorul făcând referire la micul incident în care s-a ales cu o fractură de braţ anul trecut pe pârtie. Fratele său, primarul Constanţei, va petrece, probabil, noaptea dintre ani în Honduras, în cort. "Ies ieftin, în jur la 50 de dolari pe zi", afirma acesta înainte de plecare, despre escapada sa în natură. Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga Palaz a spus că de Revelion cu siguranţă va fi între prieteni. "Ieşim la un club cu apropiaţii", a declarat acesta. De Crăciun, Palaz a petrecut alături de familie şi rudele de la ţară.

Florin ILIESCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108