REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
17.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

POLIŢIŞTII constănţeni, CONTROALE la SÂNGE în centrele COMERCIALE. VIDEO

POLIŢIŞTII constănţeni, CONTROALE la SÂNGE în centrele COMERCIALE. VIDEO

Replica API 31 decembrie 2020 | 13:26 3873

Polițiștii constănțeni au desfășurat miercuri, 30 decembrie a.c. acțiuni pentru prevenirea și combaterea noului Coronavirus, în proximitatea centrelor comerciale, de pe raza municipiului Constanța, acolo unde se formează aglomerări de persoane.

„Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali constănțeni desfășoară activități de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus în centrele comerciale din municipiul Constanța dar și în zona adiacentă a acestora. Scopul acestor activități este acela de a verifica legalitatea deplasării, purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare socială“. au transmis reprezentanții IPJ.

Oamenii legii au verificat declaraţiile pe propria răspundere iar acolo unde a fost cazul, au aplicat amenzi.

.

.

.

.

.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bosule normal ca nu ai vazut ca tu prin Europa mergeai la furat si te fereai de ei
0
0
Asta inseamna ca trebuie sa fugim din tara asta aici nu mai este de trait.Este dictatura.In ce tari civilizate din Ue ati vazut atata politie si amenzi in ultima zi a anului? Sunteti niste cretini.Intr-o tara civilizata ,democrata nu exista asa ceva.Numai in Constanta.Amenzi pentru salariile bugetarilor.Puteti sa dati si 100000 de amenzi pe zi ca nu avem bani ma,dacat sa vindem ce avem si saiesim in strada sa va dam jos de la guvernare.Nu avem servici,nu avem bani,nu avem cu ce plati acareturile.Scupiti.. Ce mama dracului mai vreti de la noi? Afara in strada cat mai curand o sa fim toti.
1
0
Numai la noi vezi atatia militieni in mall eu pe unde am mers in Europa nu am vazut atatia militieni odata......suntem varza...
3
0
Declaratia aia o poti scrie linistit ca asimptomatic netestat si poti merge sa raspandesti legal virusul,adica nu doar legaldar chiar conform dorintelor neexprimate direct de mai marii dregatori ai tarii. Pana la vaccinarea majoritara,adica pana peste o juma' de an cel putin,se insista sa se moara pe capete la ATI-uri de Covid iar altii sa crape ca nu au unde se trata de alte boli.
2
1
cand mergi la cumparaturi trebuie sa completezi declaratia. Pt ca oricat de analfabeti am fi , trebuie sa intelegem ca legea se respecta , nu se discuta. Pace.
4
1
Astia au ceva cu Vivo.
4
0
Daca te duci i mall in mortii mati de militian e clar ca omul e acolo sa faca cumparaturi.Pt .ce motiv mai ceri declaratia?Asta arata cat de tampiti si obraznici ati devenit.Dupa revolutie ,aproape 1 an de zile ati stat ascunsi sub pat.Da i prostului putina putere si sa te ti.De ciorile borate si interlopi nu va atingeti.O sa va vina si voua plata in curand.
7
1
Pune fa mana si piaptana te nesimtito
8
2
uaaaa MILITIENIIIII !!!!jos cu dictactura euopeana !
11
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108