REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Poliţiştii locali din Constanţa au ieşit pe străzi: bătrânii, sfătuiţi să nu mai iasă din casă

Poliţiştii locali din Constanţa au ieşit pe străzi: bătrânii, sfătuiţi să nu mai iasă din casă

Replica API 20 martie 2020 | 15:07 14793

Echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale au desfășurat vineri acțiuni de consiliere și informare în parcurile, în mijloacele de transport în comun și în zonele mai aglomerate din oraș.

Surprinzător, tocmai persoanele cele mai vulnerabile în fața virusului COVID-19, bătrânii, nu respectă îndemnul de a sta acasă. Consideră că, dacă au trecut prin atâtea și au supraviețuit, niciun virus nu le va sta în cale.

Inspectorii le-au prezentat riscurile la care se expun atunci când ies din casă, le-au vorbit despre cât de contagios este acest virus și le-au recomandat, încă o dată, să rămână la domiciliu. Dacă respectăm niște reguli elementare și foarte ușor de aplicat, putem să trecem cu bine de această epidemie.

Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța: “Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, STAȚI ACASĂ!”

Reamintim că echipe ale Direcției Generale de Asistență Sociale sunt disponibile NONSTOP la numărul de telefon 0737.55.22.70, pentru a face cumpărăturile de strictă necesitate bătrânilor fără niciun ajutor.

Haideți să rămânem acasă! Haideți să avem grijă de părinții și bunicii noștri!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Clasic politia locala face treaba doar pe strase prin centru, in rest haos si pandemie placuta. Praf in ochi!!!!
0
0
La halul de inconstienta a bosorogilor o sa schimbe covid generatiile, ceea ce n.au resit sa faca cei 30 de ani de capitalism, o sa scapam de generatia comunista
1
1
Dar lasati-i frate sa iasa din casa. Doar asa mai scapam si noi de PSD.
1
1
Sa va ia dracu de babalaci nenorociti. Daca vreti sa muriti n-aveti decat, dar din pacate pentru prostia voastra isi risca sanatatea sau chiar viata si oamenii din jurul vostru care au mai mult discernamant. Eu sunt obligat sa merg la munca, firma pentru care lucrez nu imi premite sa stau acasa la adapost iar voi ca puteti sa stati linistiti faceti mofturi. Nu va trimite nimeni la razboi, vi se cere sa stati in casa. E greu? Adevaratele sacrificii sunt in alta parte. Intrebati medicii care sunt extenuati, au fetele insemnate, arse de la mastile care le poarta.
3
0
Teodosie stai dracu in casa de bosorog imputit care bagi linguritele in gurile a zeci de oameni
2
3
SUNTETI NISTE IPOCRITI! ARMATELE AU INCEPUT SA IASA PESTE TOT IN LUME PE STRAZI INARMATE PANA IN DINTI IMPOTRIVA UNOR OAMENI NEINARMATI! DICTATURA GLOBALA ESTE AICI!
2
4
ciorile din piata chiliei..fac legea in constanta ! va omoram cu copi in casa moe la romini
4
8
carantina pt cei pozitivi , sa se faca in cluburile de pensionari, ca e plin orasul de ele! Iar fagadau, sa mai o sacosa cu pui, faina si malai, la toti pensionarii si tiganii asistati sociali din Constanta, exact, tot la cluburile de pensionari ! sa scapam de pomanagii orasului !
9
3
Cu ei, mosii astia au pensii mari au innebunit, toata ziua care sacosi de mancare din tomis 3 si bautura la greu, vin de butuc cat vrei, au 80 de ani si cantaresc lejer 130kg.. o sa luam covid din cauza voastra f
17
5
Avem 2 vorbe pentru vorbe ; SUGETI-O!
11
13
De ce politia locala nu aplica pentru tiganii de pe ion ratiu colt cu mircea munca in folosul comunitatii prevazuta de noile modificari la legea 61 din 1991 pentru ca astia fac mereu galagie cu muzica si bass foarte tare De ce se mai modifica legea daca politia nu o aplica rusinee Militia locala
17
8
Politia locala nu va amenda sustinatorii PSD: sclerozatii si tiganii.
17
12
o conspiratie mondiala impotriva bosorogilor
13
9
Aloo. Politia locala. Chiar nu va autosesizati cu tiganii de pe strada ion ratiu colt cu mircea. Iar au inceput cu muzica tare si bass insuportabil. Dupa ce ca suportam carantina in casa trebuie sa i suportam si pe jegurile astea. De ce nu i tineti sub observatie. De ce nu va faceti treaba. Sau sunteti mana n mana cu ei. Altfel nu se explica de ce ii tolerati
30
5
Mor alegatori ciumatilor . Si cei din coanda nu ar strica daca sar vizita intre ei .
17
8
Anulati temporar toate gratuitatile pe transportul in comun. Poate asa vor mai sta si pe acasa.
29
3
Amendati,altfel nu asculta si o sa stati toata ziua pe strazi sa ii bagati in casa! La fel si parintii inconstienti care isi lasa copii la joaca! Luati masuri urgente !
30
4
Trebuie obligati nu sfatuiti!!!!!!!!
34
4
PSD nu organizati si voi un miting sa dovedim cat de tare e natia romana- "niciun virus nu le va sta in cale"? ... Si verii nostri au crezut la fel, acum le dispare cate o comuna pe saptamana in crematorii.
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108