REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Polițiștii și luptătorii SAS au descins la nuntă, în Constanța: cortul în stradă, iar scena pe trotuar

Polițiștii și luptătorii SAS au descins la nuntă, în Constanța: cortul în stradă, iar scena pe trotuar

Replica API 30 august 2022 | 16:04 7477

La data de 29 august a.c., în jurul orei 15:30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Constanța s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în municipiul Constanța, în dreptul unui imobil de pe strada Moților va avea loc un eveniment privat (nuntă), iar pe una dintre benzile străzii se aflau amplasate un cort, scaune și mese, pe trotuar fiind montate o scenă și boxe.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, un bărbat, de 41 de ani, și pe administratorul societății care a montat scena și cortul, un bărbat, de 44 de ani.

Scena și cortul au fost demontate, astfel că domeniul public a fost eliberat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Secției 3 Poliție, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști locali din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
C***i infecte
1
0
marine...marine...daca mergeai pe la scoala stiai ca nu-i voie..dar tu fiind de profesie...DOBITOC..de unde sa stii...bafta...marineeeeeee
1
0
yo stiam k la cartier e voie sa dansezi la strada, unde scrie k nu e voe..
0
1
T***n inseamna de ne atins cind este vorba de educatie.Statul nu impune masuri mai dure cu aceasta e***e ce nu se educa.Oficiali romani fac afaceri cu aceste specimene.
1
0
Tiganii refuza civilizatia.In plus,ei vad ca si o foarte mare parte din etnicii mojoritari nu prea vad cu ochi buni regulile ce tin de civilizatiile umane normale si mai degraba imprumuta din apucaturile tiganesti. E bine ca mai sunt si politisti curajosi care chiar isi fac meseria,altfel societatea dezbinata ar fi supusa total clanurilor tiganesti. Majoritarii romani sunt lasi cu capul in nori,usor de speriat si de calcat in picioare. Se vede asta zi de zi. Populatie umila si plina de frici.
2
0
sunt cam bronzati....nu cumva sunt.....stiti voi ce???astai fac legile in ROMANIA..sa ne mandrim cu ei...
2
0
Eu nu inteleg la catii parlamentarii sunt care ne fura ne biciuiesc si ne omoara cu zilele pa eii nui vedem ..
0
1
Daca mai traiam putin...
4
0
cateva bobite cu naplam si faceati curatenie exemplara
3
0
Etnia aceasta, altceva in afara de muzica,ciordeala si cersetorie, nu mai stie. Dupa generatii de saracie si viata de n****i la cort, s-au trezit ca acum pot sa iasa in evidenta. Ca li se acorda atentie. Ca sunt si ei cineva. Toti banii din lume n-o sa va schimbe etnia si genele de pakistanezi. Nimeni nu ar avea nimic cu voi daca ati stii sa traiti civilizat.
2
0
Mai bine arunca o bomba sa ne mai curete de c****.
1
0
Sa va iau reporteri in pola, politisti sectiei patru si ai participat politisti sectiei 3 moie replica m**e orfanule M**e virgil stoian cel mai mare orfan din toate casele de copi din constanta
1
5
Sa ne bagam pl in tine, vasile tiganul. Sa ne s**i tu cu tot neamul tau negru. Tiganii sa petreaca pe ritmurile lor la ei acasa in India, nu aici. MOARTE CIORILOR!!!
2
0
Inainte se juca nuneasca in strada participau toti vecini acum sunt simandicosii astia care sunt deranjati de muzica populara si vezi doamne nu au loc tigaile sa circule!
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212