REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

PRĂPĂD. ACOPERIŞ SMULS DE VÂNT LA CONSTANŢA: S-A PRĂBUŞIT PESTE O MAŞINĂ!

PRĂPĂD. ACOPERIŞ SMULS DE VÂNT LA CONSTANŢA: S-A PRĂBUŞIT PESTE O MAŞINĂ!

Replica API 3 august 2019 | 00:00 1204

Acoperiş smuls de vânt pe strada Adamclisi

Intervenţii în tot oraşul Constanţa! Copaci smulşi de furtună, căzuţi peste copaci, zone inundate, dar şi acoperişuri smulse!

Şi în staţiunea Mamaia au fost smulşi copaci din rădăcină, iar vântul a răvăşit obiectele expuse la vânzare de comercianţii de haine.

Imagine din Mamaia

Însă, una dinre cele mai grave situaţii a fost înregistrată pe strada Adamclisi din Constanţa, unde un acoperiş a fost smuls de vânt şi a aterizat pe o maşină, aceasta fiind grav avariată.

În cazul copacului căzut peste maşini pe strada Sucevei, oamenii acuză Primăria Constanţa că nu a luat măsuri, deşi aceştia au sesizat că arborele are probleme. De altfel, oamenii au fotografiat trunchiul, pentru a demonstra că acesta era putrezit! "Vom merge în instanţă", au spus ei.

Copacul de pe strada Sucevei

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nu ar trebui sa lasati sa fie trecut cu vederea este faptul ca mesajul roalert a venit la jumatate de ora dupa inceperea nebuniei. Telefoanele au inceput sa sune abia cand ploaia si vantul incepusera deja sa scada in intensitate. Utilitatea sistemului si a celor 6 mil euro cheltuiti pe el, in cazul asta tinde spre zero. Ca sa nu mai punem si ca cei de la ISU au dat informarea din ce au vazut pe geam, dand cod rosu in loc de portocaliu.
6
0
Acoperisul care a fost smuls de vijelie pe str Adamclisi a fost cumparat si montat de firma Rotbuilding, niste hoti care nu dau niciun fel de garantie!
9
1
a mai fost strivita o tigaie !
3
10
Nu mai zbiara murad si cu ministrul de la turism ca prognoza de la ANM alunga turistii de pe litoral si se strica afacerile? Poftiti la matura! Ati fi vrut sa scoateti turisti de sub copaci cazuti si acoperisuri prabusite.
7
0
Strada nehoiului in plm nu adamclisi , macar atat lucru sa stiti
18
1
nu fagadau a facut acoperisu,,Propietaru vrea eftin si bun ,,eftin si bun ,nu se poate.
17
9
inca o dovada a acoperiselor bine facute in urbea lui fagabou
11
5
orasul prostilor care l-a votat de patru ori pe mascariciul dereglat psihic , nu putea alege ca primar decat un prost a carui fatza si freza de tractorist spune mai mult decat orice caracterizare i-ar fi facuta...
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272