REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Preotul din Eforie, prins BEAT și FĂRĂ DECLARAȚIE, a fost suspendat din funcție

Preotul din Eforie, prins BEAT și FĂRĂ DECLARAȚIE, a fost suspendat din funcție

Replica API 16 aprilie 2020 | 08:08 4958

Dată fiind situația în care România se află, angajații structurilor MAI sunt în prima linie ocupându-se de prevenirea răspândirii coronavirusului. Astfel, aceștia fac verificări pentru a se evita o răspândire în masa a virusului.

Același lucru se întâmplă, bineînțeles, și în localitățile constănțene, acolo unde se pare că nu toți respectă regulamentul impus pentru această perioadă. Într-un astfel de caz se află și un preot din localitatea Eforie care a fost prins și amendat de două ori în aceeași zi, o dată pentru faptul că se afla pe stradă fără a avea declarație și a doua oară pentru faptul că s-a urcat băut la volan având o alcolemie de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Incidentul este cercetat acum și de către Arhiepiscopia Tomisului.

În contextul pandemiei de coronavirus, poliţiştii constănţeni fac verificări pentru a se asigura de faptul că ordonanțele militare în vigoare sunt respectate. Sunt multe persoane care dețin declarații pe propria răspundere și care își iau toate măsurile de protecție purtând măști și mănuși, însă sunt și persoane care par să nu dea o importanță atât de mare acestor lucruri. Aceasta a fost și cazul unui bărbat, preot la Biserica Nașterea Maicii Domnului, de pe strada Replublicii din Eforie.

Prins fără declarație, bărbatul s-a urcat și la volan

Conform surselor noastre, oamenii legii au depistat în ziua de 13 aprilie a.c., un cetăţean băut, fără declaraţie pe proprie răspundere neavând o explicație clară de ce se afla pe stradă. Acesta a fost amendat şi i s-a recomandat să meargă acasă.

Mai târziu, în jurul orei 16.25, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Eforie au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tisei din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Astfel, preotului Marius Silviu Elama i-a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Arhiepiscopia Tomisului s-a autosesizat și l-a suspendat din funcție

Arhiepiscopia Tomisului s-a sesizat în cazul bărbatului, acesta fiind suspendat până la soluționarea cazului.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Primarul este infectat de dosare penale, de bani murdari. A ajuns noul vecin al celor din Eforie. Degeaba a murit Brailoiu.
2
1
Pe cine a prins
0
0
Cu parere de rau Parinte ,dar nu se mai intelegea nimeni cu dumneavoastra !
5
1
Combinatii de Eforie...iar domn primar lucreaza asiduu la refacerea imaginii. Preotul nu trebuia sa conduca sub influenta alcoolului.
3
0
Se repeta cazul din 2013 cu Valeriu Roman. Dupa ce mort de beat a facut accident, Teodosie a organizat conferinta de presa si a spus ca sunt minciuni, iar acest Roman a baut doar un pahar de limonada. Bineinteles ca a fost promovat si a primit marire de salariu, la fel vor face si cu acest Elama.
7
2
Respect pt ppop
3
1
O rezolva Spagoveanu...
10
3
hahahahaa ce am ras! bravo bouleeee sugeeo cu zeu tau imaginar
3
6
Ce ti-e si cu amenzile astea!Odata ce o incasezi, te imbeti si nu mai stii de tine...
4
1
Da ce mortii vostri aveti cu Robert daca cacaciosu asta de popica e un betiv? Sa ii mancati coaiele lu Robert
2
12
Foarte urat din partea preotului. Trebuia sa fie un exemplu pozitiv pentru toti si nu invers.
7
2
E saptamana mare. Sa fim mai buni. A baut si el. Iertam si mergem mai departe. Asa si cu Robert. Il iertam dar nu il mai votam.
16
6
Eu il stiu mereu tragea
4
2
A fost executat se stia de " problemele" lui si a fost executat de catre PRIMAR , Roberte vezi ca blestemul de POPA e greu si greu de indurat . STI CA SI COZMA A FOST BLESTEMAT DE GURITA SI UITE UNDE A AJUNS , Acum stim ce urmaza ai sa iei Anleul, sa il lasi pe jos fara slujba sa ajunga MILOG , am auzit ca ai placeri si la NEVASTASA , ai reusit ,da nui bai ca si tu mai ai putin nu o sa dur3ze la nesfarsit Stare de Urgenta!!
14
1
Lasa ca ii da lui Spagoveanu 5000 de coco si o rezolva ca un bjn crestin...Cine nu a gresit sa arunce primul cu piatra
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108