REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Presa italiană: Violatorul în serie PRINS la Roma este din CONSTANŢA!

Presa italiană: Violatorul în serie PRINS la Roma este din CONSTANŢA!

Replica API 10 octombrie 2017 | 12:18 539

VIDEO

VIDEO

foto: roma.corriere.it.

Presa italiană a anunţat că a fost prins violatorul în serie, care umbla cu un scuter negru, la Roma. Se numeşte Cristi Popa, are 25 de ani şi este din Constanţa. Anchetatorii continuă cercetările în vederea probării tuturor faptelor sale şi nu exclud că, de fapt, victimele ar fi mult mai multe. El a fost depistat la Monterotondo, într-o fabrică dezafectată, acolo unde ar locui cu alţi imigranţi, potrivit roma.corriere.it.

Potrivit autorităților din Italia, Cristi Popa, un român în vârstă de 25 de ani, a folosit întotdeauna același ritual: îşi bătea victimele în mod sălbatic, le lega de mâini şi apoi le viola. Ulterior le lega şi de picioare pentru a nu putea pleca pentru a cere ajutor. Astfel, victimele erau găsite pe sub poduri sau în parcuri, goale. Potrivit ilgiornale.it, anchetatorii au descoperit că, între 20 septembrie și 5 octombrie, individul a violat trei prostituate în zona Salaria, dar agenții consideră că ar fi abuzat sexual şi alte femei. Dinamica atacurilor se potriveşte şi cu un viol înregistrat pe 18 septembrie, în parcul Villa Borghese, fiind vorba despre o femeie fără adăpost, în vârstă de 56 de ani, de naţionalitate germană. Aceasta a fost descoperită goală, legată, în stare de şoc. Pentru moment nu există dovezi care să-l inculpe pe constănţean şi în această speţă, însă anchetatorii nu exclud posibilităţile. Tot presa italiană susţine că el le răpea şi le şi tâlhărea. În fabrica dezafectată unde a fost depistat Cristi Popa au fost găsite şi telefoanele victimelor. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o fi din Constanta, dar e moldovean
2
0
Pt Terente:Tu nu ai cum sa te auzi?
5
2
Bine le-a facut ca prea umbla dezbracate cu curul la iveala si pantalonii mulati pe pasarica. Sanii jucausi te imbie sa violezi. Doar de asta arata fetele tot nu ? Ca altfel ar umbla decent sa le vada doar barbatul.
9
9
Castrare ca pe vremea lui Hitler .
8
4
Sa ramana la macaronari , ca limbistii aia si asa sunt obsedati sexual !
7
3
Biciuiti-l si puneti sare apoi violati-l !!!!!!!!!!!!!!
9
3
Sa i se taie cocoselul sa se puna sare peste rana apoi la munca silnica pana uita cum il cheama!
9
2
felicitari parintilor carte au crescut si educat aceasta fiara salbatica care sa le aduca numai bucurii si sa fie mandri de el Bestie cu cap uman fara creer
12
1
Sa fie dezbracat, legat si apoi emasculat in public. Scarnavul madular sa-i fie apoi indesat pe gat.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108