REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

PressOne: Florian Coldea a devenit conferenţiar la Academia SRI cu un dosar fără acoperire

PressOne: Florian Coldea a devenit conferenţiar la Academia SRI cu un dosar fără acoperire

Replica API 17 august 2017 | 00:00 673

Generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), a dat concurs pe 30 iunie pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii "Mihai Viteazul" (ANIMV) a SRI şi a fost declarat admis, deşi nu îndeplinea toate criteriile cerute de legislaţie, scrie PressOne.

Florian Coldea a declarat, sub propria semnătură, că este eligibil pentru a ocupa postul didactic, iar comisia de concurs i-a admis dosarul, deşi generalul SRI nu bifează toate standardele ştiinţifice minimale necesare şi obligatorii. Dosarul de concurs al acestuia a fost avizat de Serviciul Juridic al Academiei SRI, conform procedurilor.

În urma acestui concurs, Florian Coldea ar urma să fie din nou angajat în Serviciul Român de Informaţii cu normă întreagă, având în vedere că ANIMV este unitate militară a SRI, scrie news.ro.

Potrivit PressOne, anunţul privind scoaterea la concurs a postului de conferenţiar universitar poziţia 76 în Departamentul de Studii de Securitate şi Studii de Intelligence al Facultăţii de Studii de Intelligence a apărut în Monitorul Oficial în 28 aprilie, iar Academia SRI a făcut publică vacantarea postului, aşa cum prevede legislaţia, abia în luna iunie. Timp de şase săptămâni, între 28 aprilie şi 14 iunie, s-a derulat perioada în care cei interesaţi să se înscrie la concurs o puteau face, iar singurul care şi-a depus dosarul a fost Florian Coldea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest schizofrenic a distrus ofiterii de cariera, adevarati patrioti. S-a inconjurat de idioti si pupincuristi, careau distrus tara.
0
2
Nu scapam de ,,Strigoii" lu Base niciodata,asta a tinut locul lui Dracul pe pamant
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108