REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PREȚURI NESIMȚITE la MĂȘTI, MĂNUȘI și soluții DEZINFECTANTE!

PREȚURI NESIMȚITE la MĂȘTI, MĂNUȘI și soluții DEZINFECTANTE!

Replica API 23 aprilie 2020 | 00:19 11739

În timp ce țara se confruntă cu o situație nemaintâlnită, fiind vorba de lupta cu Coronavirus, producătorii, distribuitorii, dar și marii sau micii comercianți, urmăresc să-și umfle veniturile. Astfel prețurile mănușilor de unică folosință, măștilor și soluțiilor dezinfectante au explodat! Și este posibil să fie doar începutul, după cum se plâng constănțenii.

În situația în care purtarea măștilor a devenit obligatorie la nivelul județului Constanța, prețurile sunt de-a dreptul nesimțite. Spre exemplu, la magazinul China Mall, o cutie cu 150 de bucăți de mănuși costă 160 de lei, pe când cea cu 100 de bucăți costă 80 de lei, de la 60 de lei cât era înainte, după cum a spus un client.

Cât despre măști, magazinul în cauză comercializează și la bucată, 5 lei cele de calitate mai îndoielnică și 7 lei la o calitate mai ok, după cum au precizat lucrătorii comerciali. Și prețurile soluțiilor dezinfectante au explodat, prețurile fiind în jur de 25 – 30 de lei, poate și mai mari.

Precizăm că situația este întâlnită în toate magazinele, nu numai la cel de față.

Reprezentanții societăților au precizat că producătorii au mărit prețurile, la fel și distribuitorii și că ei nu au ce face întrucât achiziționează produsele la prețuri deja mari.

Totodată, menționăm că, așa cum a precizat președintele Klaus Iohannis, după data de 15 mai, când expiră starea de urgență în vigoare, ne vom putea deplasa fără a declara unde, însă purtarea măștilor va rămâne obligatorie. Poate chiar până la anul. Ceea ce înseamnă că, probabil, prețurile vor exploda și mai și.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este vorba de manusi, nu de masti, IDIOTULE !!!
0
0
Ne-ati jupuit sute de ani si ne jecmaniti in cntinuare
4
1
Noi machidonii pe timpurile astea il punem pe sima sa se dezinfecteze de figuri si sa faca o cantare de pandemie ca noi si cu virusul asta tot inapoiati si prosti ramanem. Facuram credite si inchiriem la corona e jale fartici, anul asta mancam sfirca!
4
0
Hei,ia nu va mai luati de oamenii de dreapta ! Muie PSD,traiasca sistemul condus cu pricepere de Iohannis si iubitul govern,fie numele lui Laudat!
2
3
Nu va mai legati de psd,ca acum la putere sunt alti mafioti si apoi nevasta lui TATARU,care vindea la supra pret mastile erea tot psd-ista,mai degraba ati lua pozitie corect inpotriva adevaratilor excroci.
2
1
si sa confiste mastile supraevaluate. este o oprtunitate pentru candidatul la primaria constanta. ele pot fi si rechizitionate de politie, in baza ordonantei de urgenta, pentru ca exista lipsa de asemenea produse in spitale. daca nu se face acest lucru, cineva din conducerea ostiltatilor, ia spaga.
3
1
Nu vezi ma cretinule ca sunt chinezi, ce draq amestecati psd si cand greseste pnl, asa v-au obisnuit campaniile fake news
3
2
hotii pesedisti continua hotiile pe baniinostri,pensiile nesimtite curg,salariile trintorilor bugetari grasi la fel.Nu cumparati,sa stea cu ele in curte!
3
2
Nu e prost cine cere...
5
1
Nu cumpar.Sa stea cu ele 1000 de ani.Nu le fac curu' mare sa-i imbogatesc pe parveniti.La test la fel sa-l faci la privat cu 150 de lei.Nu fac nimic sa-l faca gratuit ca in alte tari, nu pe bani.Nu lasa pretul ca exista cerere daca nu exista nu mai ridica stacheta la preturi.De la 20 de bani, escrocii.Sa-i controleze si sa le confiste marfa,sa dea amenzi de peste 200000 de lei ca nu este mult nici pentru ei daca vand masca cu 5-10 lei bucata. Sa le inchida firmele definitiv.Stare de urgenta? Unde sunt masurile pentru protectia populatiei?
17
1
preturi nesimtite la orice,spirt la 11 lei la selgros,carne de pui peste 13 lei,prefera s-o dea de mancare tot la pui sau la caini decat s-o ieftineasca,crenvusti de pui mai mult praf de creta la 24,medicamente la pret dublu,asta-i romania normala alui kkt cel mare,muie iohanis,muie penele
12
2
Pai sa vedem, daca va fi obligatorie masca sa vezi atunci ce vom purta o masca la nesfarsit
6
1
Pai nu sunt chiar scumpe fata de orice alt magazin sau farmacie 150 de bucati sa coste 160 de lei...este un leu si putin bucata, eu am luat cu 7,5 lei o masca, asta pret nesimtit. Apropo avea la selgros 100 de lei 20 de bucati...faceti voi calculul.
4
1
Sta chinezul cu pistolul la capul vostru sa cumparati de la el... Preturile la Masti manusi dezinfectanti a explodat. De la producator pleaca cu 30-40% mai scump. Comertul e afacere.... jurnalisti de 2 bani postaci cu creierul cat o nuca.voi nu sunteti in stare sa vindeti o legatura de patrunjel daramite sa detii un magazin universal. Aaaa, ca poti sa nu calci pragul magazinului ca ai optiunea sa nu achizitionezi produse este alta discutie, dar de aici si pana la a va da cu parerea despre un model de business e mult.ramaneti la meseriile voastre sobolanilor
11
7
Eu nu imi dau seama daca ce scrieiti voi mai jos este pentru ca atat puteti sau sunteti rau intentionati! Poti pune ce nume vrei unui magazin, ii ppate pune ai biserica mall, asta nu inseamna ca e nici biserica, nici mall. Vai de p.. sufletul nostru de crestini. Facebook-ul dauneaza grav, dar grav dezvoltarii intelectuale.
7
1
Nici nu ar mai trebui lumea sa cumpere de la ei
4
1
pe internet sunt preturi mici dar daca intrebi de stocuri o sa vezi ca nu prea au sau sunt promisiuni ca o sa aduca intr-o saptamana!!
3
0
Acest China Mall, daca se numeste Mall, nu trebuie inchis? Si se si numeste China. Prosti aia ce le cumpara. Uitati-va sa aiba eticheta CE ca sa fiti siguri ca nu va luati teapa.
13
1
Pe internet, firme care vand masti de protectie cu un pret mai mic, dar luati in calcul si transportul firmei de curierat si veti ajunge la pretul China mall.E o chestiune de optiune pe care fiecare e liber sa o faca.
4
1
Ziceti mersi ca sunt noi ,pana-i trece prin minte unui investitor sa le adune,spele,calce,revinde!
15
7
15:37esti comerciant jigodie?
15
3
Mafia penelista, profita de moartea oamenilor pt. a mari preturile mastilor. Pai daca Prea Inaltul a spus ca tb. purtata, atunci esti obligat sa dai cat cere pe o masca.Cata nesimtire.
10
16
Auzi,dar astia cum de au ramas deschisi? Vand alimente? Au regim special?
33
2
desteptilor,gasiti pe net masti la 2,3 lei buc.Nu ca grabiti,nu puneti botul la prostii.Sint in cutii de 50...100 buc.
19
3
stiti cumva coletele de pe Aliexpress cand ajung?
3
6
Hai ca deja macane, saracii de voi. Voi nu umflati, nuuu!
11
4
Nu doar la china mall sunt preturile astea..si la adivin mastile sunt 7-8lei....seturile de manusi sunt de la 30-40....la 100 si ceva de lei ...sau mai scumpe...
12
0
Ar trebui sa cercetati mai bine inainte sa atingeti tastaturile. Sau poate este mai usor sa latrati ca niste caini la roata masinii gresita decat va vedeti de treaba. Producatorii au pret mare, diatribuitorii il au si mai mare si asa mai departe. Se numeste Comert si asa functioneaza si pana intelegeti asta mai latrati pana vin hingherii.
13
35
La nivelul guvernului se va elabora un act normativ prin care se vor oferi gratis la populatie cate o masca pe zi, prin primarii. Oare?!!!...
17
5
Boicotati made in China. Nu mai cumparati produse chinezesti.
40
5
Are masti la emag cu 118 lei ,50 de bucati.Sa ne pisam pe china mall.
31
5
Sa le cumpere tembelii de Niculescu, Sica si Dulapul din Deal si pe urma sa le ofere gratis populatiei care nu mai are dupa ce bea apa, fara joburi, fara salarii, fara viitor. Hai siktir!
37
5
foarte bun foarte bun ptr. portofelul mieaou. Eu-ro-peni kakatzi banu la chinez
10
11
fata de pretul practicat de 15 lei in farmacia din Husi a sotiei ministrului sanatatii , aici sunt chiar rezonabile...
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108