REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție!

Primăria Constanța a intensificat acțiunile de dezinsecție!

Replica API 28 august 2019 | 01:10 403

Primăria Municipiului Constanța a anunțat că a intensificat acțiunile de dezinsecție. Pe lângă intervențiile de la sol, echipele au acționat și pe lacul Siutghiol.

”Temperaturile crescute favorizează înmulțirea larvelor de țânțari din apă, astfel încât delarvizarea lacului era absolut necesară. Substanța folosită pentru dezinsecție — VectoBac WG este avizată de Ministerul Sănătății și poate fi aplicat pe orice suprafaţă de apă unde ţânţarii se înmulţesc sau este cunoscută ca fiind un habitat pentru larvele de ţânţari. VectoBac WG poate fi aplicat pe suprafeţe populate de peşti şi alte vietăţi acvatice, precum şi de plante. De asemenea, produsul poate fi utilizat în zonele unde există oameni, animale de companie, cai, şepteluri, păsări sau faună sălbatică”, potrivit reprezentanților Primăriei Constanța. Toate aceste acțiuni întreprinse de municipalitate au drept scop menținerea unui nivel scăzut al densității insectelor de disconfort, precum și eliminarea riscurilor de transmitere a unor boli. ”Măsuri suplimentare ce trebuie aplicate sunt cosirea la timp a vegetației ierbicole, folosirea cremelor, sprayurilor cu substanțe repelente de către persoanele cu risc, (paznici, personal de la salubrizare, stații de pompare ape, etc.), aplicarea tratamentelor chimice inclusiv în spațiile și clădirile abandonate, aplicarea zgărzilor antiparazitare la câini”, au mai spus reprezentanții Primăriei Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Imaginea este de pe Lacul Siutghiol? Asa a ajuns sa se construiasca acolo? Bloc langa bloc, la 5 metri distanta? Sa se scuipe vecinii pe fereastra? Sa nu ai intimitate, lumina naturala, aer? Vai de viata celor care isi cumpara asemenea cutii de conserva!
0
0
Ati inceput sa stropiti si in primarie?cu aroma de consiliu local si primarii de sate comune si catune mai este da?ca sunt multi gandaci de 30 ani numai gandaci unii se vad chiar stapani feudali si poate aveti ceva cu aroma Royala
1
0
Bine ca la sfarsitul verii incepe dezinsectia.... nu ar fi nimic iesit din comun daca s-ar pregati si pentru dezapezirea din Septembrie.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108