REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Primăria reia discuţia privind construcţia unui bloc ANL în cartierul Palazu Mare

Primăria reia discuţia privind construcţia unui bloc ANL în cartierul Palazu Mare

Replica API 6 iunie 2019 | 00:00 325

Veşti bune pentru tinerii fără locuinţe

Veşti bune pentru tinerii fără locuinţe

Un proiect mai vechi al Primăriei Constanţa, care nu s-a materializat deşi se discutase pe această temă încă din 2006, prinde din nou contur! Este vorba despre proiectul ANL, ce ar urma să se realizeze în cartierul Palazu Mare. Administraţia locală a obţinut miercuri, 5 iunie, certificatul de urbanism în vederea lucrărilor de viabilizare a terenului aferent ansamblului de locuințe pentru tineri destinate închirierii. Această primă etapă constă în parcări, alei, spații verzi, alimentare cu apă, canalizare, branșamente utilități, alimentare cu energie electrică, stație pompare, telefonie, loc de joacă, platformă gospodărească, iluminat, inclusiv organizare de șantier. Mai exact, se doreşte construirea a 88 de unităţi locative, în cartierul Palazu Mare, strada Inginer Vladimir Simu. După realizarea acestor lucrări, urmează intervenţia Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) care va demara procedurile pentru lucrările la ansamblul de locuinţe. „S-a emis certificatul de urbanism, urmează să fie realizat studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, apoi să se execute lucrările de care se vorbeşte în certificatul de urbanism”, au declarat, pentru Replica, reprezentanţii primăriei.

Proiectul dedicat tinerilor a fost repus pe tapet şi în 2017, când a fost eliberat un certificat de urbanism pentru construirea de locuinţe colective ANL. Proiectul a fost supus, din nou, atenției consilierilor locali constănțeni în ședința de joi, 31 ianuarie a.c., de data aceasta una dintre modificări fiind mărirea terenului transmis către ANL, de la de la 5287 mp la 5722 mp.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PALAZU PAMANT MACHIDONESC
1
0
construiti, ca mai sunt ceva machidoni care au copii si neamuri mai sarace si trebuie si ei mutati, ajutati, in blocuri noi, gen PITU de la RAJA, BABU-inu, BATU, BATURII,cacatii de la curtea de conturi care cica sunt cetateni de onoare, si uite asa. O sa ia mucanii apartamente??? Poate, dar cu spaga grasa!!!
4
0
Da sunt de acord la Palazu si mutati pe toti gipsy- kings din Constanta in acest amplasament !
3
0
Construiti si dati locuinte moca la cat mai multi,asa mai creste numarul de votanti PSD cu un procent-doua!
2
0
N-am mai mancat o friptura din 1900 toamna bag numai Doneruri nici cacat nu mai am ca n-am ce , eu alaturi de fratele si taticul meu Nas am fost sodomizati si obligati de Bogdan Pruia sa avem relatii sexuale ,ulterior ne-a dat si cu pipi pe noi iar lu taticu I-a lasat si un cadou pe fatza ditamai pizda
2
1
pai daca faceti ANL in palazu trebuie sa faceti si un henry coanda, balanta sa ramana echilibrata, preferabil geamurile HC-ului sa dea in balcoanele anlistilor
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212