REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Primăria Seimeni, AMENDATĂ de Direcţia de Sănătate Publică pentru bazinele de apă potabilă lăsate de izbelişte!

Primăria Seimeni, AMENDATĂ de Direcţia de Sănătate Publică pentru bazinele de apă potabilă lăsate de izbelişte!

Replica API 20 martie 2018 | 00:00 340

În urmă cu aproximativ o săptămână, ccotidianul “Replica” de Constanţa prezenta situaţia sursei de apă potabilă din localitatea Seimeni, mai exact imagini cu bazinele de apă lăsate de izbelişte şi, extrem de periculos, la îndemâna oricui! Faptul că locuitorii comunei au pătruns în perimetrul cu pricina şi au filmat interiorul, pentru a arăta că de ce nu se simt în siguranţă în ceea ce priveşte calitatea apei, dar şi pentru a demonstra risipa de apă, nu a rămas fără reacţii! Conform unor aleşi locali, conducerea Primăriei Seimeni a ripostat afirmând, la o recentă şedinţă, că “răuvoitorii au rupt lanţul de la poarta de acces şi au filmat”, cu scop de denigrare, în timp ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) din Constanţa au întreprins deîndată un control.

“Ne-am sesizat ca urmare a imaginilor din ziar şi am mers în aceeaşi zi în control. Au fost prelevate probe de apă şi se aşteaptă rezultatul. Primăria Seimeni a fost sancţionată cu 4.000 de lei şi i s-a pus în vedere să asigure perimetrul”, a declarat, pentru “Replica”, şeful Serviciului de Control în Sănătate Publică din cadrul DSP, dr. Cristina Lepăr.

Reacţia DSP confirmă astfel că nu este de joacă şi că bazinele de apă nu trebuie să fie “la îndemâna oricui”.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/prapad-in-localitatea-seimeni-apa-potabila-chiar-este-potabila-video-348833/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uitati: Cel putin bine ca neica Gogoi recunoaste acum nu ca as crede ca a si scris el ... dar l - a nimerit la fix Acum cu celelalte, cam greu sa repari prostiile facute de precedentul. Mari indoieli fata de acel Baba dar ce sa-i faci ma nene ma... avem si noi slabiciunile noastre! Si apoi cine este fara de pacat sa arunce primul cu piatra. Hei unde sunteti voi vitejilor?
5
0
pentru prostiile pe care le faci numai demisia te scapa de puscarie.,sipe tine si pe prostul de chirila. sunteti doi analfabeti penali.vine vremea deconturilor vedeti voi pe dracu. ai furat documente cu amalia din primarie sal bagi pe blaj la puscarie, tu crezi ca dumnezeu doarme.dute la vaci ca acolo e locultau
6
2
Cum sa mai fie apa potabila daca acolo baga Gigi Baba pesti pe care ii braconeaza , am vrut o schimbare sa produs , nu se vede nimic , acum trebuie sa ne gandim la o alta schimbare jos toti din primarie ,
5
0
Eu sint cel mai prost consilier!
9
1
Poate da afara pe penalul de baba!
14
1
Bravo domnule primar sunteti sigurul edil care de decat a preluat fraiele acestei comune a inceput sa infloreasca pe zi ce trece,nu va luai dupa gurile rele si continuati cu ce ati inceput sunteti singurul primar care este aproape de comunitatea care l-a ales si faceti numai lucruri bune,daca ar fi toti primarii ca dvs in judet am fi pe locul intai in tara ,felicitari inca odata pentru ceea ce faceti pentru comuna Seimeni si sa fiti primar pe viata al comunei pentru ca sunteti salvarea noastra
5
8
..zilele trecute,dl.primar,ala cu 7 clase,era prezent la MAX,unde se dadea mare si tare,voind probabil sa-si cumpere parchet,pentru cocioabele de la SIMENI.MICI....nu credeti ca se zbatea dl.primar,sa cumpere ceva pentru primarie...pe el il doare exact in..KUR..de primarie..
7
3
Sa te ia dracu pe tine. Esti un inbecil nu iti convine nimic. Vrei sa te pupe astea in fund sau ce dracu da te ia vrei
3
3
Halal primar! Rusineeeee!In special pentru faptul ca se recomanda a fi consatean. Nu a facut NIMIC de cand a preluat mandatul.Problema apei este doar una dintre multele pe care acest individ le trateaza cu indiferenta. Drumul in localitate e plin de gropi. La fiecare ninsoare, drumul este o adevarata partie... in nicio iarna nu a intervenit cu materiale antiderapante, fereasca sfantul sa existe o situatie de urgenta ca nici salvarea sau pompierii nu pot ajunge. Are incompetenti ca si el in jurul lui, pusi doar pentru buzunarele lor. Ce s-a intamplat cu lista de promisiuni din campanie?
10
0
SA GASIT CHILOTII IN APA A CURVEI DE POLY ARTISTA SATULUI SEIMENII MICI.
4
1
primarianu este grajd de vaci sau brutarie. sa dai baniitu, chirila si baba ca altfel te paste puscaria. ai scumpit apa dar in schimb nici o imbunatatire. sati fie rusine. daca stii ce este aia. ca la cele 8 clase ale tale nu ai apucat sa inveti despre asa ceva
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108