REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primarul Decebal Făgădău și prefectul Dumitru Jeacă au celebrat Ziua Recunoștinței alături de militarii americani de la Mihail Kogălniceanu

Primarul Decebal Făgădău și prefectul Dumitru Jeacă au celebrat Ziua Recunoștinței alături de militarii americani de la Mihail Kogălniceanu

Replica API 23 noiembrie 2018 | 01:32 403

La invitația comandantului Black Sea Area Support team, colonel Vesely Murray, prefectul Județului Constanța, Dumitru Jeacă, a participat la un prânz festiv organizat la baza americană, cu prilejul Zilei Recunoștinței. La eveniment au fost prezenți, de asemenea, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, primarul Constanței, Decebal Făgădău și numeroși reprezentanți ai forțelor armate române.

„De Ziua Recunoștinței, ar trebui cu toții să ne luam un răgaz să reflectăm asupra binecuvântărilor pe care le primim în viața noastră. Eu sunt recunoscător pentru multe lucruri - pentru familia mea, pentru această mare națiune pe care o slujesc, partenerii și aliații excepționali cu care lucrăm aici și multe alte lucruri cu care m-a binecuvântat Dumnezeu”, a spus comandantul bazei militare, unde sunt trupe americane si canadiene.

Prefectul Constanței a mulțumit pentru invitație și a întărit mesajul colonelului Murray cu vorbele unui mare gânditor cum că „nimic nu este mai onorabil decât o inimă recunoscătoare” și că, pe lângă a ne exprima gratitudinea în cuvinte, trebuie să nu uitam să și trăim mulțumirea prin faptele noastre.

Oficialii și militarii au mâncat împreună curcan și tort în popota și au mulțumit , în final, bucătarilor pentru bunătățile pregătite pentru această zi de sărbătoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ma pis pe ziua lor si pe ei.! Ei le sarbatoresc pe ale noastre?
0
0
Ce tinuta nepotrivita pentru varsta si evenimentul respectiv are primaritza!In colanti?
2
1
Drapelu Romaniei , unde este ? Este o baza militara straina , chiar daca prietena Romaniei . Americanii de rand , au stegulete cu tara lor , si-n fata usi de la casa .
1
0
Americanii I-ar fi promis lu Faga ca nu-l lasa balta dupa 2020. Chiar au nevoie de piccolo la popota
5
1
,,duamna,, carmen dan vedeti cum se prezinta reprezentantii MAI in teritoriu? Faceti cu ei sedinte ptr ca habar nu au ca reprezinta Romania chiar pe teritoriul ei.Priviti-i in foto fara drapelul Romaniei.
1
0
atitudinea lu dom premar e de chelner, si-a gresit costumatia
3
1
ce fete de prosti au ! Parca sunt sotii bucatareselor in poza. Multa muie fagadau si tutuianu ! Cu cacat ! Muie dragnea, muie pesede !!!
7
0
Jeaca si fagadau unde ati fost baieti? V-ati dus pana in America? Parca sunteti pe pamant american in foto! Un stegulet cat de mic cu drapelul tarii noastre nu apare in foto! Rusine bai!ca reprezentati tara si nu pe mamele voastre in vizita de protocol.
6
0
Mazare a distrus ct a vandut ct psd a distrus tara
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272