REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Primele imagini dintr-un serial despre Leonardo da Vinci, cu Aidan Turner în rolul principal, date publicităţii

Primele imagini dintr-un serial despre Leonardo da Vinci, cu Aidan Turner în rolul principal, date publicităţii

Replica API 16 aprilie 2020 | 00:00 1503

Aidan Turner

Primele imagini dintr-un viitor serial dedicat lui Leonardo da Vinci, cu actorul Aidan Turner în rolul principal, au fost date publicităţii pentru a marca ziua de naştere a maestrului renascentist, informează miercuri Press Association, citată de Agerpres.

Actorul irlandez Aidan Turner, cunoscut pentru rolul din serialul ''Poldark'', îl va interpreta pe artistul italian în serialul de televiziune ''Leonardo'', care va avea premiera anul viitor.

Imaginile date publicităţii îl înfăţişează pe Turner în rolul artistului care îşi perfecţionează meşteşugul lucrând în acelaşi timp la ''Cina cea de taină''. Da Vinci s-a născut pe 15 aprilie 1452.

Sursa foto: Aidan Turner / Facebook

Serialul a fost creat de Frank Spotnitz, scenaristul şi producătorul executiv al serialului ''The Man In The High Castle'', produs de Amazon Prime.

Din distribuţie mai fac parte Giancarlo Giannini, care îl interpretează pe maestrul lui da Vinci, Andrea del Verrocchio, şi Matilda de Angelis, în rolul Caterinei da Cremona, muza lui da Vinci.

"Leonardo rămâne în continuare un personaj care inspiră, iar abilitatea sa de a alcătui o sinteză impresionantă de ştiinţă şi poezie, tehnologie şi artă ne aminteşte că trebuie să avem încredere în capacitatea omenirii de a face faţă adversităţilor cu care se confruntă", a spus Eleonaro Andreatta, directoarea departamentului de seriale al postului de televiziune italian Rai, producătorul peliculei.

"Suntem entuziasmaţi că putem oferi publicului o incursiune în viaţa captivantă şi zbuciumată a acestuia şi a felului în care viziunea sa incredibilă ne-a ajutat să privim către viitor încă din Renaştere".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abia asteptam sa-l vedem----ne-am saturat de filmele turcesti de 2 bani
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272