REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Probleme pentru George Simion: 12 deputați AUR vor să treacă la PNȚCD și să facă grup parlamentar

Probleme pentru George Simion: 12 deputați AUR vor să treacă la PNȚCD și să facă grup parlamentar

Replica API 2 mai 2022 | 00:10 912

Liderul AUR George Simion a confirmat pe 1 mai a.c., că un grup de 12 deputați din AUR au negociat să plece „în masă” la PNȚCD și să facă grup parlamentar în Camera Deputaților, printre aceștia fiind și deputatul Daniel George Rusu de la Alba, motiv pentru care l-a dat afară din partid.

George Simion

“12 deputați, printre care și cel din Albă, au avut o serie de cerințe printre care și o garanție scrisă că vor rămâne pe un loc eligibil de deputat și la alegerile viitoare. Atunci ar fi avut loc o negociere a grupului de deputați pentru o posibilă plecare în masă către PNȚCD. Din tot grupul de deputați, doar cel din Albă, a luat hotărârea să plece din partid”, a declarat George Simion, scrie alba24.ro.

Informația privind plecarea unui grup mare de deputați din AUR spre PNȚCD a fost dezvăluită pe data 15 aprilie, când, citând multiple surse parlamentare, au arătat că “între 16 și 20 de deputați din mai multe grupuri politice, inclusiv nemulțumiți din PNL, sunt în discuții pentru a trece la PNȚCD și a formă grup parlamentar, o parte dintre acești deputați având deja o discuție cu conducerea PNȚCD, susțin multiple surse politice. Discuții similare există și cu câțiva senatori”, citează stiripesurse.ro.

În urmă acestui scandal, George Simion l-a exclud din AUR la finele acestei săptămâni pe deputatul Daniel George Rusu, înlocuindu-l la conducerea AUR Albă cu Mircea Trifu.

Deputatul fost AUR Daniel George Rusu a declarat pentru presă locală că va continuă să susțină cauza națională și că se va orienta spre un partid de dreapta în care să continue lupta pentru România.

Duminică dimineața, 1 mai, Daniel Gheorghe Rusu a scris într-o postare pe Facebook că ”din păcate George nu mai este același! Beția puterii i-a venit de hac!”.

În răspuns, Simion l-a făcut "trădător", acesta anunțând într-o postarea luni de "la 19:00 avem reconstituirea Filialei Albă, la Hotel Cetate, în prezența maestrului Dorel Vișan".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ha, haa..... Auristii, besmetici !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212