REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protest în faţa ABADL împotriva ’privaţilor’ care fac legea pe plajă!

Protest în faţa ABADL împotriva ’privaţilor’ care fac legea pe plajă!

Replica API 11 iulie 2019 | 00:00 321

Grupul de Dialog si Bună Convieţuire Constanța anunţă că vineri, 12 iulie, va avea loc un protest în faţa ABADL, în intervalul 11-12, împotriva ’privaţilor’ care fac legea pe plajă. Protestul public faţă de A.B.A.D.L. a fost autorizat de către comisia de specialitate din Primăria Constanta.

Protestul va avea un caracter paşnic, prilej cu care vom depune şi o petiţie scrisă, rezultată în urma dezbaterilor publice pe care grupul nostru le-a organizat duminică, la Casa de Cultură. Participanţii la dezbateri au cerut să organizăm acest protest şi s-au plâns de următoarele aspecte la care solicităm public răspuns cu această ocazie: nerespectarea gradului de ocupare al plajelor, 70%(ocupat) - 30%(liber) (Staţiunea Mamaia), nerespectarea suprafeței de 5 metri pătrați aferenți fiecărui șezlong (Ex: Plaja Perla, Plaja Reyna, etc), neaplicarea legilor în vigoare de către autorități, cerere adresata A.B.A.D.L. de a ne pune la dispoziție contractul de modernizare al plajelor, cu fonduri europene, nerespectarea termenului european de 5 ani în privința utilizării comerciale a plajelor nou create.(2015-2020), panouri cu schița plajei instalate obligatoriu pe fiecare plajă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Umfa-i cu duba alegorica apoi cu bila de picior pe cei ce dau autorizatii,si construiesc pe plaje!
0
0
Politia locala da amenzi de 1000 ron ca sa poti sa pui cate constructii vrei pe plaja, si daca ii cunosti faci si restaurant pe plaja si pui si gratare la parapet ...
3
0
Ne respectarea corectitudinii duce la reziluerea contractor, ce se mai asteapta_Apele Romane?????
9
0
Am vrut sa spun ce tiganie dar astia i-au intrecut si pe tigani la capitolul tupeu si nesimtire.
10
0
nu aveti loc in fata Apelor Aromane pentru ca machidonii au ocupat abuziv trotuarul cu masini
19
0
Trece si vara asta si mafia isi face din nou programul de scos usor bani aproape nemunciti cu un bun care ar trebui sa fie pentru toti cum e plaja. Acum la putere este de mai multi ani PSD. E clar corupt si ii tine in brate pe acesti profitori. Opozitia care va ajunge la putere ce zice ??? Cat mai suporta legea care aduce astfel de "drepturi" si bani mafiotilor??? Trebuie abrogata si plajele libere. Bani se fac prin alte servicii pe plaja nu prin inchirierea jegurilor de sezlonguri cu forta. Practic suntem fortati sa dam bani pe prostiile lor jegoase la propriu.
14
1
Sunt 2 aspecte importante. 1.Este total logic si normal acest protest ca ne-am saturat de nesimtire. 2. Nu este normal sa-l deturnati politic. Faceti ceva cu bun simt fara sa iesiti in fata politic
16
0
sa se dea amenzi si dosare la toti care nu respecta legea, sa se redea plaja turistilor, nu sa dai pe un sezlong cat nu face
20
0
nu mai poti sa faci plaja, trebuie sa platesti sezlong egal taxa de protectie.
16
0
sat fara caini, un oras de lumea a3a
16
0
Am 15 sect de plaja luate, ca doar sunt consilierul personal al lui lale Uzun. Pai baaii saraciilor, vreti la plaja, scoateti paratzii. Mucani saraci, vreti moca?
4
12
Cel mai corect este ca ABADL sa faca plaje PUBLICE in zonele neacoperite de hoteluri gen Melody Cazino etc sa se duca toti mocagiii acolo care au numai dreptu de a polua!!!
3
16
o furtuna ca in Grecia ! Sa ia toate sezlongurile si baldachinele de pe plaja.
25
1
bravo pentru initiativa
16
1
sa faceti niste bannere in makidoneste ca acolo la apele aromane e limba oficiala sa priceapa si ei nu se va intimpla nimic pt ca toti sunt din acelasi neam si nu se pot amenda hraparetii .paratii sunt dati si luati totul merge struna cu mushatele
26
1
Pai sefii aia de la ABADL au primit si ei spagi, doar nu se face totul in tara asta asa...???
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108