REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Protest la CJC împotriva consilierei care i-a numit „putori” pe protestatari

Protest la CJC împotriva consilierei care i-a numit „putori” pe protestatari

Replica API 1 martie 2017 | 00:18 349

Mesaj pentru Sabrina Nedelcu

Mesaj pentru Sabrina Nedelcu

Sorin Belu, ecologist la Baricada Verde, a protestat în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Constanţa, organizată marţi, 28 februarie a.c. Acesta a ţinut în mâini o pancartă cu mesajul: „ATENŢIE!!! SABRINA SUNT PUTORI ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN”. Consilierii PSD au sărit în apărarea colegei lor, Sabrina Nedelcu şi l-au catalogat pe Belu ca fiind un golan. Consiliera nu a răspuns gestului făcut de ecologistul Belu şi imediat după ce s-a încheiat şedinţa a părăsit sala. În legătură cu acest subiect, preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu, a afirmat că nu este de acord cu afirmaţia colegei sale de la consiliu, însă nu îl consideră un gest foarte grav.

Amintim că Sabrina comenta, pe o reţea de socializare, că cei care ies la proteste sunt „putori”. „Vom vedea ce măsuri vor lua cei de la partid. Presupun că atunci când se va întruni Biroul Permanent Judeţean se va lua în discuţie şi acest aspect. Eu personal nu am fost de acord cu acest mesaj pe care l-a trasmis ea. Am vorbit ulterior şi mi-a spus că nu era un mesaj pentru cei din piaţă, ci pentru galeriile care au făcut rău. Ca şi consilier judeţean, Sabrina Nedelcu şi-a făcut treaba”, a afirmat Ţuţuianu.

Menționăm că Sabrina Nedelcu a fost sancționată cu avertisment din partea partidului. Amintim că la începutul lunii februarie, consiliera PSD a scris pe pagina personală de Facebook u mesaj pentru protestatarii de la acea vreme. „Practic, România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii gratiat şi să poţi returna banii. România vrea să plătească 2.000 de RON pe lună pentru acela care a furat 20.000 de RON.

Da tare destepţi sunteti sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care va duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a postat Sabrina Maria Nedelcu. Ulterior aceasta și-a cerut scuze public pentru că a folosit termenul de „putori”, cu referire la cei care au ieșit în stradă. Ea a explicat că vizați au fost doar membrii de galerie, care au ieșit să deranjeze în stradă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sabrina - cervelo di galina !
4
0
PSD-istii astia slugi cum se uita in ochiii copiilor lor cand sustin in continuare putoarea asta in functia de consilier???Niste slugoi manjiti cu totii!
5
0
O vagaboanda,o betiva o drogata care traiesti cu toti mosii din PSD o trintiti care Na muncit o zi....O putoare
5
0
e putoarea noastra
5
0
Si eu ma intreb:ce presteaza fata asta pe la CJC ?Si ,oare presteaza bine?
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108