REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Protest la o benzinărie OMV din Constanţa, după respingerea aderării României la Schengen. Video

Protest la o benzinărie OMV din Constanţa, după respingerea aderării României la Schengen. Video

A.F. 12 decembrie 2022 | 19:01 6395

După ce zilele trecute Austria a votat împotriva intrării României în Schengen, mai mulți români au amenințat cu boicotarea firmelor austriece de la noi din țară, printre care se află și OMV Petrom.

Mai multe persoane au protestat şi la Constanţa în fața unei benzinării OMV, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 135, nemulțumiti de opoziția Austriei față de intrarea României în Schengen.

OMV Petrom, cea mai mare companie din România, controlată de austriecii de la OMV, spune că este afectată de menţinerea României în afara spaţiului Schengen.

OMV Petrom (SNP) a terminat primele nouă luni ale anului cu venituri de 44 de miliarde de lei (circa 9 mld. euro), de 2,6 ori mai mari faţă de cele din perioada similară a anului trecut, şi cu un profit net de 9,1 mld. lei, de 5,4 ori mai mare, ca urmare a scumpirii carburanţilor, gazelor şi energiei.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au iesit toti analfabetii care habar nu au u de e Austria pe harta sa comenteze, care baga motorrina sau benzina de 30-50lei. Vai de mama lor de analfabeti amarati.
2
4
Deci profit de 5,4 ori mai mare, in conditiile in care vanzarile au scazut ca si volum ca sarachiile ca mine nu isi mai permit si cumpara tot de 100 de lei. Adica din vina lui Putin, au fost cumva FORTATI toti sa aiba PROFIT de 5 ori mai mare, sau cum dracu vine asta. Da-l in spanac de Schengen, ca si aia sunt la fel de babalai. Toata Europa a muscat-o pe asta, si ne tin ocupati cu figuri de Schengen si alte cacaturi!!! Atentia unde trebuie dragilor. De ce TOATE companiile din domeniul energetic au PROFITURILE mai mari???
5
1
Cotesc unele comentarii si ma crucesc. Nici eu nu sunt de acord cu actuala si fosta clasa political, insa nici nu imi place sa fiu batjocorit de catre te miri ce Tara de 2 lei. Inainte de a Fi European sunt roman si imi iubesc Tara si nu am sa permit nimanui sa isi Bata joc de tara asta. Salut Campania oricarui om, partid, care apara demnitatea mea de cetatean roman.
4
4
Au iesit toti tiriflicii nationalisti ma..se simt lezati, batjocoriti. Da ca platiti 120 mil de doze ale lui Vladut Magicianu de ce nu va simtiti ma nici cum? Ca are grija guvernu sa va dea sa mancati numai legume importate de ce nu va simtiti ba batjocoriti??? Gunoaie umane ce sunteti
8
6
Sustinem o Europa normala! Nu baga o tara unde este pe primul loc la traficul de carne vie si apoi avem pretentii.Haideti sa fim realisti sa vedem unde ne incadram din cauza lichelelor sa combatem cu toti acest flagel apoi vom fi fericiti in UE. Se duc astia sparg casa la Austriac fac diferite minuni si trec vama lejer!Alocati fonduri pentru combaterea infractiuniilor.Diicot-ul sa ii mature pe astia fara carti de munca care fac banii din minuni sa le confiste Anaful banii nejustificati sa investeasca in invatamant sa avem copii educati nu plini de tatuaje si cu femeia la macarena!Dragi romani haideti sa vedem realitatea.Ia haideti sa sesizam orice infractiune facuta de nelegiuiti sa fim un popor educat.Afara pare ceva suspect 112.Cati in Romania o fac trecem nepasatori pe langa cei care comit infractiuni fara sa seaizam autoritatiile.Pai afara au masini luxoase numai oamenii care muncesc au firme.La noi Romica merge la sala doua tatuaje o ia pe Narcisa si sus In BMW.Impreuna construim o Europa puternica fara lepre.Afara toti cetateni muncesc si platesc taxe si impozite!
8
2
corect - proxenetii, traficantii de droguri, contrabandistii, etc sunt primii care vor profita de schengen si anchetele vor deveni si mai dificile presupunand ca vor fi cateva foarte rare anchete dar sunt sigur ca imi fac iluzii cu politia si justitia noastre
7
3
consum de nervi, energie si timp inutil; nu vor obtine nimic decat putin circ si cativa simpatizanti pentru aur care va mai castiga cateva procente la alegerile urmatoare; desecretizarea contractului de privatizare si tragerea la raspundere a celor vinovati este tot ce se mai poate face azi; in maxim 1 an sunt sigur ca vom fi in schengen
6
4
Pai sa treaca astia cu femeiile la treaba fara granite?!Austria ne-a facut un bine altfel ar trece droguriile ca pe banda!Arestati proxeneti si traficanti apoi sa aveti pretentii! Altfel trece cocalaru vama asa lejer cu BMW luat pe fundul si gura femei traficate!Mergeti la cauza nu suntem civilizati!Trafic de persoane de droguri si Jafuri!Arestati lichelele din 4/5…Specimene care nu muncesc! Asa la granita te legitimeaza te verifica si e greu sa treaca proxenetul cu saracele fete la portbagaj! Eu nu am vazut Austriac proxenet cu sotia la bastoane pe europa.Popor de idioti! Faceti curatenie de lepre pana la anul si dupaia sa vedeti cum stam cu granitele deschise!
11
1
alecs ala va trolleaza, vezi mesajele cu tineri frumosi si liberi, voi chiar asa han.di.lai sunteti de nu va prindeti ?
3
3
Alecs, Doamne fereste! Mai bine ramai tu mereu tanar, acolo unde esti. Te rugam sa nu ne mai deranjezi! A fost greu sa emiti mesajul, nu-i asa? Dar sa citesti stii? Literele alea legate si uneori despartite.
4
1
Alecs, mars la școală și apoi sa protestezi! RO nu are nevoie de analfabeti ca să fie respectata.
6
2
BOICOATI! BOICOTATI! BOICOTATI! Tot ce e austriac si olandez
12
2
De unde sa alimentam ca nu mai avem nimica LukOil “Ruși “ Rompetrol “Kazahstan “ ROMÂNIA. de unde !!!!!!!
8
2
Aleca,ghinionul ABCDarului ca te-a intalnit pe tine. Tu esti in stare sa vorbesti gramatical limba materna si te plangi…
5
2
Noroc cu noi tineri ca doar noi putem schinba ceva în tara asta. Până nu v-om ajunge noi tineri la conducerea țări nu v-a fii bine în țară
1
14
Bravo uite cine are sange in instalatie. Austri fur abani din Romania fara sa plateasca taxe. Pensionarii de lux cu 30000 ron pe luna mai hoti deatat
16
2
Si-n Bucuresti tot AUR protesteaza la benzinariile OMV.
10
3
Niciodata nu e prea tarziu dar mai cu super-glue in bancomate cu pagube sa simta si nesimtitii de mancatori de snitzel
13
5
Pai la benzinărie toti sunt angajati romani! Cu ce sunt ei de vina?!
19
5
Criza,criza,a crescut pretul petrolului bla-bla-bla,dar profituri record! Aceleasi minciuni an de an,si la bilant declara ca a fost cel mai bun an din istorie! Prosteala pe fata!
20
1
v-ati trezit tarziu de tot, dupa 30 de ani, dupa ce astia au vandut tot, si nu mai au ce sa vanda
23
4
Eu chiar nu înțeleg de ce nu poți alimenta din alta parte ca doar nu te doare mâna. La Rompetrol oricum este mai ieftin.
27
2
de ce nu boicotati clasa politica romaneasca care se caaca in capul nostru zi de zi?
29
8
Mergeti la ambasada Austriei nu la un rahat de peco.
42
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108