REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
9.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

PROXENETUL DRĂGHICI din TECHIRGHIOL a AMENINȚAT un POLIȚIST și pe familia acestuia!

PROXENETUL DRĂGHICI din TECHIRGHIOL a AMENINȚAT un POLIȚIST și pe familia acestuia!

Replica API 20 august 2021 | 00:00 10868

Antonel Răzvan Drăghici, individul din Techirghiol care este trimis în judecată pentru că a exploatat o minoră în vârstă de 16 ani pe care o pune să se prostitueze, obținând de pe urma activității acesteia foloase materiale, a amenințai un polițist dar și pe familia acestuia cu moartea. Mai exact, omul legii verifica dacă inculpatul, care este deja trimis în judecată în dosarul mai sus menționat, se află la domiciliu, întrucât se află sub măsura arestului la domiciliu.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului Antonel Răzvan Drăghici s-au reținut că, la data de 17.08.2021, în jurul orelor 22.30, inculpatu, arestat la domiciliu într-o altă cauză penală aflată în faza de judecată, a adresat, în mod nemijlocit, ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă persoanei vătămate, ofiţer de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Techirghiol, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu (verifica dacă inculpatul se află la domiciliu întrucât nu are voie să-l părăsească, potrivit măsurii preventive), ameninţări care vizau atât persoana sa, cât şi membrii familiei sale.

Menţionăm că pentru desfăşurarea anchetei şi strângerea probelor necesare, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a colaborat cu organele de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză.

click pe foto

La data de 19 august, Drăghici a fost propus spre arestare, pe numele său fiind eliberat mandat pentru 30 de zile.

REGLĂRI de CONTURI, DROGURI și MINORE BĂTUTE și obligate să se PROSTITUEZE

Reamintim că, în cursul anului 2019, inculpatul Drăghici Antonel Răzvan, în vârstă de 29 de ani, a recrutat, determinat și exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza județelor Sibiu și Constanța, în vederea obținerii de foloase materiale. Minora a fost transportată la domiciliul acestuia, în municipiul Sibiu, unde a fost determinată să practice prostituția timp de aproximativ 2 săptămâni, în folosul inculpatului. Ulterior, victima minoră a fost transportată și adăpostită într-un apartament închiriat din municipiul Constanța, unde a continuat să practice prostituția. După o săptămână, nemulțumit de încasări Drăghici Antonel Răzvan i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale. În vederea exploatării sexuale a victimei minore, inculpatul a publicat mai multe anunțuri pe diferite site-uri de profil. La data de 11.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța (3 în localitatea Techirghiol și una în orașul Eforie), cu ocazia cărora la locuințele inculpaților au fost identificate și ridicate 276 de comprimate ecstasy, 565 grame de cannabis, 35 de plicuri conținând substanțe cu efect psihoactiv, 8 telefoane mobile și 7 cartele SIM, 2 grindere, 2 cântare electronice, suma de 2.300 lei, precum și documente cu valoare probatorie.

Citește mai multe detalii aici:REGLĂRI de CONTURI, DROGURI și MINORE BĂTUTE și obligate să se PROSTITUEZE

Precizăm că, în acest dosar, Drăghici e trimis în judecată, dosarul fiind pe rol.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu se propune o lege, ai gresit odata intri la puscarie, a doua oara daca mai faci sa patesti ca Ceausescu, asa era normal, si dupa sa vedeti in ce lume frumoasa traiam cu toti
2
6
Deci ala care fura un cocean este bagat imediat la beci si asta sta la piscina f mm !
14
0
Politia Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Manu stie!
13
0
NORD CAND AI ARESTATI
14
3
Asta pe masa o da la produs?
8
7
Individul este un maimutoi. Ameninta un kkt.
11
10
adica omu sta acasa nu? foarte tare! asta da justitie
20
6
mai este viu acest jeg?
22
11
Zeci de proxeneti si politia orasului nu ia nicio masura din contra acestia sunt sub protectia lor.
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108